Thru my phone lately #5!

God søndag alle sammen! Håper dere hadde en fin dag i går. Selv jobbet jeg alt for mange timer ifølge kneet mitt, var med venner før jeg og Mathias dro å spiste sushi og på kino på kvelden. En vellykket dag vil jeg hvertfall si. Vi la ikke noe særlig i at det var valentines, vi bare fant på noe med et par venner og dro på kino, men det var hvertfall like bra om ikke bedre. Men i dag er det søndag, vi får familiebesøk og det er nok en gang klart for Thru my phone lately!

Denne uken har vært utrolig fin, og ikke minst travel. Jeg har hatt mye på agendaen og jeg må si at jeg fikk gjort alt det jeg hadde planer om å få gjort i løpet av uken. Jeg tror også den nye uken som starter i morgen kommer til å bli super fin og. Jeg skal nemlig til Oslo med familien min og innom Ikea. Så da blirre shopping! Jeg har vell egentlig ikke planer om å handle noe spesielt, men hadde ikke gjort noe om jeg kom hjem med en ny pult til (det fremtidige) kontoret mitt!

Har du hatt en din uke? Hva syntes du om det lille knippe med ukens mobilbilder?
– Helene


Husk å melde deg på konkurransen jeg holder gående. Du kan vinne MBMJ øredobber til deg selv og en venn. Du finner konkurransen HER!

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *