Emma A. forteller om meg!

For noen dager siden tok jeg Emma på fersken ved at hun satt inne på blogg.no og skrev et innlegg for meg. Jeg fikk ikke lov til å lese det hun skrev og måtte helt fint finne på noe annet mens hun gjorde seg ferdig! Haha, hun er herlig ♥ Men hvertfall så syntes jeg det hun skrev var utrolig søtt, men også så ALT for sant. Jeg tenkte at ettersom hun først hadde skrevet dette kunne jeg likegodt publisere det slik at dere ble kjent med meg på en annen måte, gjennom da min bestevenn! Enjoy!!


Hello mennesker!

Jeg ville i dag fortelle deg noen fete, utrolige morsomme fakta om hu lille dolla som eier denne bloggen. Den første tingen jeg kan fortelle er at hu er utrolig sta, det skakke være lett med hu bestandig, samtidig er hu en rotekopp, og er igrunn veldig flau over rotet hennes. OG VI MÅ IKKE GLEMME AT HU SUGER TIL Å TA TELEFONEN. Når vi er ute på tur har hu alltid med seg kamera, alltid. Alstå vi kan dra på butta (butikken) så har hu med kamera. Blir jo noen koselige bilder stadig vekk da!! Og når hu skal jobbe med lekser eller lingdene er hu en sikkelig kontrollfrik, alt skal være ryddlig rundt henne. Det skal også se bra ut for at henne skal kose seg sikkelig og klare å jobbe.


Men Helene er verdens kosligste, godeste, teiteste person. Du blir så glad av den solstråla, hu lyser opp dagene til mange personer, og er en stor inspirasjon. Hu har hatt en utrolig tøff tid, men allikavell klarer hu å jobbe med skole. Helene klarte å slutte på skolen , men skal ta det privat. Det skal til en helt syk stå-på-vilje her, og det skal hu ha creeds for. Når henne går inn for noe, så går hun virkelig inn for det å gjennomfører med glans!

Minnene til meg og Helene er mange, men jeg må si første gang jeg så henne komme på skolen med krøller i håret og pent kledd var ikke det en person jeg trodde jeg kom til å være så mye med. Hu var rett og slett for dollete for meg, tenkte jeg. Men jeg gjorde som mange andre gjør, jeg dømmer, dømmer utifra hva jeg ser. Hu er rett og slett god tvers i mellom, vi ler masse og kan si ting rett ut som vi mener. Selv om vi er utrolig forskjellige med stil og personlighet passer vi sammen som to dråper vann. Har jeg en drårlig dag, eller trenger hjelp så er hun rett rundt hjørnet (Må bare få tak i hu på telefonen først). Håper virkelig ingen der ute dømmer denne jenta utifra hva dere leser eller ser. Hu har en fantastisk personlighet!

jeg er veldig glad i deg, Helene!

xoxo
Emma aurora

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *