10 ting du kan gjøre i vinterferien!

♥ Stå på slalom/snowboard, hvertfall ta en dag i slalombakken! Det er ikke en vinterferie uten en tur i slalombakken syntes jeg. Men i år blir det nok ikke noe tur på twintip for min del. Kneet mitt har svekket seg innmari og jeg lurer virkelig på om det er noe galt. Skal ta kontakt med fysioterapeuten min i løpet av uken for å få sjekket det. Men hvertfall dere som kan burde helt klart ta dere en tur i bakken.

♥ Dra på café! Dette er vell koselig uansett når man gjør det, men man har jo mye bedre tid til dette i ferier. Også trenger man ikke å dra dit rett før det stenger. Jeg hater å dra på en cafe og vite at jeg egentlig ikke har god tid til å sitte der for de stenger om ikke så alt for lenge. Så café i ferier er best!

♥ Dra til en annen by, dra til Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim. Dra et eller annet sted du ikke er så ofte. Finn på noe gøy! Skap minner i byen enten med familie eller venner. Selv dro jeg faktisk til Oslo med familien min i går, og det var superkoselig! Selv om mesteparten av tiden ble brukt på Ikea, etter alle sitt ønske så klart! Skal vise dere mitt nye rom om ikke så alt for lenge!

♥ Drikk kakao. Kos deg inne i varmen med en deilig kopp kakao, ikke mye som er bedre enn det. Og tenn gjerne noen stearinlys for å skape enda mer kosestemning!

♥ Dra på fjellet, dra på hyttetur med venner eller familie. Vinterferie er vinterferie og selv syntes jeg det ikke blir en ordentlig vinterferie uten en liten hyttetur. Det er noe eget med hyttelivet som fascinerer meg og jeg elsker det. Selv har ikke familien min noen hytte, men det går alltids ann å leie. Og ikke minst passer det jo enda bedre når typen og andre venner har hytter vi kan dra på. Gleder meg til torsdag da jeg skal på fjellet allerede!


♥ Arranger en filmkveld. Inviter noen venninner over på en skikkelig jentekveld med sippefilm-marathon. Hamstre inn så mye godteri og potetgull du klarer, og sitt oppe med dine aller beste venninner til langt på natt og drøm dere bort i Magic Mike, Dear John, the Notebook osv. Det er det koseligste!

♥ Å stå på skøyter kan du jo også kombinere med denne jentekvelden. Få alle jentene til å overnatte, spis en deilig frokost sammen før dere drar på skøytebanen og finner på noe mer koselig sammen. Ta gjerne med matpakke, sjokolade og kakao. Så kan dere være der noen timer og ha det gøy en fin vinterdag.

♥ Ha familiemiddager, for familie er også viktig å ta vare på selv om man har ferie. Spør foreldrene dine om de kan invitere litt tanter eller besteforeldre og gjør litt mer ut av det. Selv har vi gjort dette allerede i ferien og jeg må si at det er utrolig koselig, men også ganske slitsomt (spesielt om man har intens hodepine..)! Men hadde gjerne gjort det igjen!


♥ Stå på langrenn. For hva er vell mer typisk norsk og vinterferie enn å gå på langrenn?! Ta frem skia, superundertøyet og den typisk norske matpakken med kvikklunsj, og kos deg på en lang og rolig skitur i finværet. Ahh, gleder meg til dette selv!

♥ Vær lat for én dag, for er det vinterferie så er det vinterferie. Og for en gangsskyld er skole ute av tankene og det er tid for å slappe heelt av, hvertfall én dag. Så finner du på alt annet de andre dagene. Men én dag skal man alltids få lov til å ha for seg selv!

Hvordan har vinterferien din vært så langt? Har du noen flere tips å komme med?
– Helene

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *