Ny og fantastisk følelse!

Ah, nå sitter jeg i mitt nymøblerte rom, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Rommet har fått en helt annen følelse og passer mye bedre til at jeg er privatist student. Tidligere har jeg ikke hatt en pult på rommet rett og slett for jeg har ikke hatt bruk for det. Men nå har det gått to måneder med å sitte på kjøkkenbordet og lest skole hver dag, og orket rett og slett ikke en dag lenger. Dermed er nå et av møblene på rommet byttet ut med en pult. Jeg er ikke helt ferdig med å få det akkurat slik jeg ønsker enda, men er på goood vei. Dere får en liten sniktitt under her!

Jeg har satt pulten delvis foran vinduet slik at jeg kan bli inspirert av alt utenfor. Også kommer sollyset og det fine været enda mer innpå meg, og er ikke så mye mer som skal til for at jeg blir strålende fornøyd selv.

Og forresten så har jeg gjort slik at ALLE kan se snapstoryene mine, som alle andre bloggere har nå. Så legg til helenelekven, så kan du følge med på hva jeg finner på i løpet av dagen. Skal prøve å være så flink jeg kan til å poste ting der, har nemlig ikke vært så flink tidligere!

Er dere spente på mitt nye «kontor»? Er det noen som har no inspirasjonstips er det bare å komme med dem!
– Helene

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *