Siste sjanse! – Vinn MBMJ øredobber


Du har fortsatt muligheten til å melde deg på til å vinne MBMJ øredobber til deg selv og en du er glad i! Hvordan du deltar kan du finne i DETTE (link) innlegget. (VINNEREN ER TRUKKET) Det er en fin konkurranse, og for dere som lurer på om jeg har spandert dette på leserne mine, om dette er julegaver jeg gir bort eller lignende. Nei, disse har jeg fått slik at jeg kan arrangere en konkurranse for leserne mine. Jeg har ikke gjort annet enn å ha et ønske om å gi noe tilbake til dere! Jeg tjener heller ikke nok ved å jobbe på en café til å kunne kjøpe TO par med MBMJ øredobber for så å gi dem bort. Jeg håper hvertfall dere setter pris på det, og at dette kan gjøre at jeg kan arrangere flere konkurranser seinere!


I dag har jeg hittil satt opp forbruket mitt for februar og satt opp et nytt budsjett for mars. Utrolig kjedelig, men det må gjøres. Og det gjør meg ikke minst klar over hva jeg bruker penger på! Noe som kan være lurt for da blir jeg mer obs på hva det er jeg skal bruke mindre penger på. hehe.. Men nå må jeg føne håret og komme meg avgårde på jobb. Der blir jeg da de neste 6 timene før jeg må en tur på butikken og så avgårde til Elise. Men slapp av, det kommer et forhåndsskrevet innlegg til dere i løpet av dagen, så får dere sikkert enda en oppdatering i kveld! Ha en fantastisk fin onsdag!

Har du ikke meldt deg på enda? Du kan gjøre det HER!
– Helene

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *