Boyfriendjeans!


Da er jeg og Mathias endelig på vei til Norefjell og godt er det! Dagen i dag har ikke gått til så alt for mye annet enn avslappning, bursdagslunsj til lillesøster, filming og nå kjøring. Så noe fancy outfit er det jo ikke, men så fant jeg ut at det var alt for lenge siden jeg hadde lagt ut et outfit innlegg. Dermed tok jeg saken i egne hender og viser dere den harde sannheten av hvordan et bilantrekk virkelig ser ut. Haha, neida! joda. Jeg liker hvertfall selv å se presentabel ut selv om jeg skal sitte i en bil i flere timer. Og dette er da både presentabelt og komfertabelt, perfekt!

Hva syntes du om dagens antrekk? Hva pleier du å ha på på vei til fjellet eller når du skal kjøre langt?
– Helene

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *