Puppylove!

Da var vi fremme på hytta og gode og mette etter å ha kjørt litt feil et par ganger. Sånn går det når ingen av oss har vært på Norefjell før. Men hvertfall er det super digg å være fremme. Nå derimot tenkte jeg å dele med dere noen super søte bilder jeg tok i går da jeg var hos Elise. Hunden hennes, Lykke, fikk nemlig valper for 4 uker siden og jeg fikk se dem for første gang i går. De var super søte og jeg savner nå den herlige valpepelsen til Leo enda mer. Aw, jeg vil ha en valp!!


Forresten så er vinneren av MBMJ konkurransen trukket og kontaktet. Gratulerer Mathilde Tunes!! Jeg har sendt deg en mail, og ønsker gjerne svar på den innen mandag. Hvis ikke trekker jeg en ny vinner 🙂 Gratulerer så mye, håper du og din venninne blir fornøyde med øredobbene.

Var ikke valpene herlige? Ønsker dere flere konkurranser her på bloggen?
– Helene

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *