A beautiful day at the cabin!

Dagen i dag har vært nydelig så langt! Været har vært på topp, det er kunn nå de siste timene det er kommet litt skyer her og der. Men fy søren så deilig! Mathias gikk en langtur på ski (trening) i et par timer, så da gikk jeg og Philip en tur i området. Skiene mine har vi nemlig klart å glemme på hytta til Mathias..! Det passa jo supert, hehe, not. Men å være ute er deilig uansett da! Og ikke minst fikk jeg tatt noen fine bilder.

Etterhvert blir det middag før det blir videre på afterski rett borti her! Er det fredag så er det fredag sier nå jeg. hehe, så får se om jeg blogger noe mer seinere eller om det blir mer i morgen fra kvelden i dag. Jeg vet hvertfall at jeg skal ha det gøy!

Hva syntes du om bildene? Har dere fin vær den siste/første helgen i vinterferien?
– Helene

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *