Reise-snack-tips

Hver gang jeg vet at jeg skal ut på en lang kjøretur må jeg ordne slik at jeg har noe å spise på og som er godt (og nogenunde sundt). I går før vi dro avgårde til Norefjell var jeg innom butikken og handlet inn litt forskjellig. Også tok jeg med meg en take-away boks fra jobb og blandet all snacksen i den. Det var utrolig godt og praktisk i bilen, for da slapp vi alt det ekstra søppelet og alt sammen var samlet på én plass. Skal helt klart gjøre dette flere ganger, hvertfall på vei hjem fra fjellet til søndag!

Nå skal vi straks spise en deilig frokost før turen går ut i finværet. Helt fantastisk å våkne opp til at sola stråler gjennom rullgardina på rommet! Og jeg gleder meg til å ta turen ut på ski, kose meg i jaccuzien med cider og bare nyte livet. Litt skolejobbing blir det også på meg i løpet av dagen, men livet skal nytes selv om! Jeg håper dere får en super start på dagen så blogges vi seinere!

Pleier du å ha noe spesiell snacks på lange bilturer? Hva skal du denne nydelige fredagen i vinterferien?
– Helene

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *