My phone!

Goooood søndag alle sammen! Håper alle har hatt en like koselig start på den som jeg har! Vi har spist en deilig frokost og har begynnt på pakking og vasking av hytta før bilturen hjem står for tur. Tenkte jeg bare skulle få oppdatert dere litt før jeg joina de andre.

Noen av dere har faktisk spurt om hvilke apper og hvordan mobilen min ser ut. Jeg fant da ut at jeg likegodt kunne vise dere utseendet på mobilen min per dags dato. Jeg kan ikke love at den ser slik ut om en uke, men slik er hvartfall hvordan den ser ut nå! Jeg vet vell egentlig ikke helt hva jeg skal si om dette, men hvertfall på den mappen jeg har skrevet «Everyday use apps» så er hvertfall det de appene jeg bruker hver dag, utenom netflix. Den bruker jeg faktisk ikke i det hele tatt… Men også brukes appene i bloggmappa veldig mye! Jeg bruker vell egentlig mobilen generelt lite, og har i det siste hatt en tendens til å rote den bort og ikke huske hvor jeg la den. Jeg har til og med glemt den hjemme når jeg skal ut, DET var ikke slik det var før. Da hadde jeg det med over alt og var rett og slett avhengig..

Har dere noen apper å annbefale meg? Noe jeg har gått glipp av?
– Helene

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *