Jaccuzie i solnedgangen!

Lørdag ettermiddag/kveld tok jeg, philip og Mathias oss en tur i Jaccuzien. Det var superdeilig, men fy søren hvor slapp man blir i etterkant!! Gutta var vell opp Jaccuzien tre ganger i løpet av helgen, men jeg nøyde meg med kun denne ene gangen. Og det var vell kun den gangen det ble tatt noen bilder, hehe, hadde det ikke vært for meg hadde ikke vi hatt mye å se tilbake på altså! ^^ Neida, gutta var veldig flinke hele helgen med å hjelpe meg med filming og bildetakning, så det skal de ha creds for!

Nå derimot er vi hjemme igjen og jeg skal straks avgårde til byen sammen med mamma. Må finne et par bursdagsgaver også har jeg lyst til å finne litt utstyr til et par DIY’s prosjekter som kommer opp på bloggen etterhvert! Det blir også tilbake på «skolebenken» for meg i dag og, så det er bare å sette i gang med dagen, og få gjort det jeg skal!

Har du sitti i en jaccuzie før på vinteren? Hva syntes du om det? Ha en strålende dag!
– Helene

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *