Wants from Coverbrands!

God morgen alle sammen! I dag tenkte jeg å dele litt ønsker jeg har med dere. Jeg har nemlig forelsket meg helt i coverbrands sine nettsider om dagen og jeg finner så mye jeg har lyst på hele tiden.. Det er rett og slett ikke bra for lommeboka. Men noe må man jo få nøye seg innimellom. Og jeg vil forresten også si at dette ikke er et sponset innlegg på noen som helst måte, kun jeg som elsker servicen og produktene til Coverbrands.no. Under her ser dere produktene jeg som ligger på ønskelista mi:

1. Eyes by ToGoSpa Collagen Gel Pads. Disse paddene er perfekte for dager hvor du har hovne øyne, trenger en oppfriskning eller rett og slett har poser/ringer under øynene og fler deg dehydrert. Det vil si at de passer perfekt til de dagene du også har hodepine eller hang-over!! Du tar dem ut av pakken og fester dem under øynene i 15-20 minutter. Så føler du deg fresh og opplagt etterpå. Et must, spesielt om du skal ut å fly lange avstander!

2. Billion Dollar Brows. Jeg har lenge lett etter en highlighter som er lett å kontrollere, og jeg har innmari lyst til å teste ut denne. For øyeblikket har jeg ikke noen highligter ettersom jeg er gått tom, så spør om den ikke snart havner ned i postkassen min. Denne er også en duo som vil si at i den andre enden er det en concealer som passer alle hudtyper. Hvor perfekt er ikke det?!

3. EOS Ultra Moisturizing Shave Cream Sensitiv Frangranze Free. Denne er faktisk så fuktighetsgivende at man kan shave på litt fuktig eller tørr hud. Med antioksidantene E og C vitamin gjør det at den gir huden en fin glød av sunnhet. Og det er virkelig noe jeg trenger, for er det noe jeg har problemer med så er det shaving av legger, for huden min er ekstremt sensitiv på beina av en eller annen grunn. Så denne skal hjem til meg en eller annen gang i fremtiden, helt klart!

4. Real Techniques Powder Brush. Er en sminkekost jeg lenge har ønsket å spandere på meg selv. Jeg har hørt så ufattelig mye bra om den og jeg føler jeg bare må prøve denne herligheten selv en gang snart. Jeg har faktisk sett at de har startet med å selge disse børstene på H&M også! Så kanskje jeg bare skal ta turen dit. Men denne børsten ønsker jeg meg virkelig…

5. Beauty UK High Brow – Brow definition kit. Denne lille pakken inneholder 3 forskjellige brunfarger slik at man fint kan ballansere og finne den riktige matchen for dine bryn. Det er også en del med voks slik at man enkelt og greit kan forme brynene slik man ønsker. I pakken er det også med en pinsett og en børste, så denne er perfekt til å ta med seg rundt og lett å ha i vesken i tilfelle man plutselig må rette litt på brynene!

6. NIP + FAB Dark Circle Fix 15 ml. Er en 3-i-1 formel som vil redusere poser under øynene og stramme opp huden rundt øynene. Det er rett og slett en øyekrem med trippel effekt som reduserer synligheten av hevelser og mørkeringer samtidig som den bekjemper tidlige aldringstegn ved å tilføre huden fukt. Et must å prøve for meg som sliter veldig med ringer under øynene, jeg prøver rett og slett alt om jeg må for å hvertfall få redusert det littegran.

7. Voluspa Ambre Luminere 2 Wick Tin Candle. Denne dufter varmt og deilig av ambra, vanilje og indonesisk patsjuli. Maison Noirs klassiske forpakninger med forgylt mønster på svart bunn er ikke bare moderne, men også super stilige. Voluspa har en duftkolleksjon som er helt unik, eksklusiv og variert. Og for de som kjenner meg godt så er det ingen overraskelse om at et duftlys havnet på denne «wants» lista!! he.he.he. (De tre jeg kjøpte på Ikea forrige uke er nesten brent ned allerede, så det sier litt.)

8. Formula 10.0.06 Keep me clean wipes.Disse har jeg brukt en stund nå og jeg er rett og slett nødt til å bestille meg en ny pakke så snart jeg nærmer meg slutten på den jeg har. Keep Me Clean er ansiktsservietter som reser ansiktet for skitt, fett og sminke. Den inneholder agurk som gjør at huden føles fantastisk forfrisket og myk. Jeg bruker denne hver dag uansett om jeg har brukt sminke eller ikke, det er bare innmari deilig å få fjernet alt som har samlet seg i ansiktet i løpet av dagen og få et forfriskede løft på kvelden.

9 og 10. ROO’BAR lakris og chilli og ROO’BAR gojibær. Disse har jeg bare rett og slett lyst til å prøve smaken på og teste dem ut. Jeg syntes den med lakris og chilli hørtes utrolig spennende ut, samtidig som jeg ble litt skeptisk. Men jeg vil prøve de en gang begge to, om ikke det blir denne gangen så blir det en annen gang!

Har du lyst til å kjøpe noe av dette du og? Har du prøvd noe? Fortell hva du syntes om produktene!
– Helene

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *