DIY – Glitterbrett

Nå dere! Nå tenkte jeg at jeg skulle vise dere en bitteliten DIY som kun tar 2 minutter, jeg lover! Den er superenkelt og har du en ramme liggende og slenge som du ikke vet hvor du skal henge, så anbefaler jeg dette. Jeg har hatt denne på pulten min i noen dager nå og kunne ikke vært mer fornøyd. Jeg skal faktisk kjøpe meg en liten vase og noen blomster etterpå som jeg kan ha oppå brettet! Men la oss sette igang:

1. Det du starter med er å finne frem alle de tre tingene du trenger til dette DIY-prosjektet.

2. Så tar du av baksiden på rammen og putter arket nedi rammen, og klipper av det ekstra papiret slik at den passer fint. Du kan godt ta ut glasset i rammen, tegne rundt, klippe og så legge arket oppi, da vet du at det passer perfekt.

3. Så til slutt avslutter du med å sette på baksiden av rammen igjen og snur det. Denne rammen med glitter er nå like fin å bruke på veggen som å bruke som et pyntebrett.

4. Lykke til!

Yes, hva var det jeg sa? Enkelt og greit! Jeg kjøpte forresten en pakke med to glitterark hos søstrene grene for kun 7 kr. Og rammen hadde jeg fra før av, så dette var ikke bare enkelt, men også veldig billig. Jeg syntes ikke noe særlig om DIY-prosjekter som man må bruke mye penger på, men jeg takker hvertfall søstrene grene for at de er så billige. For det kommer til å komme mange DIY-prosjekter med ting derfra fremover, spesielt til høsten i den nye leiligheten!

Hva syntes du om DIY-innlegg? Noe jeg skal fortsette med?
– Helene

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *