Light Blue from Bikbok

Hei alle sammen! Jeg håper alle har hatt en super fin dag så langt! Selv så har jeg fått gjort ufattelig mye. Jeg har jobbet meg nesten ferdig med biologikapittelet, jeg har trent, jeg har blogget, tatt bilder, skrevet innlegg og rett og slett vært super effektiv. Nå går turen snart til Mathias for en liten familiemiddag der, før det blir tidlig kvelden på meg. I morgen blir det nemlig 8/9 timer jobb, så da er det bare å lade opp energilagrene med masse søvn.


Jeg var jo flink og tok noen outfitbilder til dere i dag også! Det ble et veldig lyst antrekk, jeg priser nemlig våren (som ikke er her om dagen..). Jeg har virkelig lagt min elsk på denne lyseblå highwaist buksa fra bikbok. Jeg har hatt den i snart en måned og jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har brukt den. Jeg må variere med andre bukser og selvfølgelig, men ahh, så på den herligheten da.. Jeg må skaffe meg mer i den fargen!

Hva syntes du om dagens enkle outfit? Og hva syntes dere om den lyseblå fargen? Hører det er en av årets vår/sommerfarger!
– Helene

Del

2 Kommentarer

  • helene
   Forfatter
   2. mars 2015 / 18:26

   Tusen takk skal du ha, er utrolig glad i den selv! 😀 Ha en fin kveld videre 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *