Mine tanker om bloggens fremtid!

Jeg har nå snart (i Mai) hatt denne bloggen i hele 3 år og jeg har alltid blogget hos blogg.no. For meg har dette vært trygt og komfertabelt siden jeg kunne alt og kjente alt så godt. Men jeg har lenge hatt et stort ønske om å ta den et steg videre. Og jeg har faktisk kommet et stykke på vei i det siste, men ikke helt det jeg har satt meg som mål enda. Derimot så er det nok heller ikke så lenge til, for jeg skal nemlig snart bytte bloggportal. Jeg skal bytte over til bloggportalen som er en del av nettmagasinet Femelle.no, og jeg gleder meg masse! Jeg kommer til å fa mange nye muligheter og bli en del av et mindre og mer eksklusivt bloggsamfunn.

De holder på nå om dagen å sette opp et design og en blogg for meg. Og jeg er super spent på resultatet. Jeg har nemlig kunnet komme med ønsker til hvordan jeg ville at utseendet på bloggen skulle være. Og de siste 25 innleggene som er lagt ut her, kommer også til å være på den nye bloggen, mens resten forblir her. Jeg kommer på ingen måte til å slette denne bloggen. Jeg har rett og slett alt for mange minner og bilder lagt ut her til at jeg har samvittighet ovenfor meg selv til å slette alt.

Og jeg ser på den nye bloggen som en mulighet til å starte på nytt. Starte på noe jeg kan virkelig være stolt av å se tilbake på. Dette skal være en ny og forbedret start. Jeg håper også at dere vil følge meg videre på min bloggreise. For det er dere som motiverer meg til å fortsette slik jeg gjør, og det har nå gjort at jeg har fått denne muligheten. Så tusen takk for det og alle fine ord dere kommer med hver dag! Jeg setter utrolig mye pris på det!

Kommer du til å følge meg videre på den nye bloggen min når den kommer opp?
– Helene

Del

2 Kommentarer

 1. 3. mars 2015 / 16:15

  Velkommen hit til femelle! Gleder meg til å se mer av bloggen din 😀

  • helene
   Forfatter
   3. mars 2015 / 18:12

   Tusen takk skal du ha! Håper du liker den så langt hvertfall. 🙂 Jeg gleder meg til å bli kjent med flere av dere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *