February favorites

Yes, da er dette mitt første innlegg på ny blogg og det kunne ikke passet bedre. Det er en ny måned med mange nye muligheter, også for bloggen. Jeg syntes det er utrolig spennede å bli en del av Femelle.no, og gleder meg til å komme ordentlig i gang. For øyeblikket er alt veldig nytt, og jeg syntes det hele fortsatt er ganske surrealistisk, men veldig gøy! Men hvertfall, på den forrige bloggen min la jeg ut et innlegg i starten av hver måned, om hva som har vært mine favoritter i den forrige. Det tenkte jeg at jeg skulle fortsette med også på denne bloggen. So  lets get started!

Fashion
I Februar måtte jeg trosse vinteren og priste våren litt. Så denne måneden var det rett og slett den lyseblå highwaist buksen min fra bikbok som ble den største favoritten. Jeg har ikke hatt noe særlig lyseblått tidligere, men i år har jeg virkelig falt for fargen. Så man kan ikke si at det blir det siste plagget i den farge nei..  Og ja, jeg lengter etter at våren er her for fullt!

Beauty
Denne måneden er det faktisk ikke noen spesielle produkter som ble en klar favoritt, men to typer våtservietter. De du ser på bildet over bestillte jeg fra Coverbrands i starten av februar, og har vært favoritter siden de landet i postkassa. Det jeg liker så godt ved de er at det ikke er en eneste våtserviett som mister fuktigheten. Det syntes jeg nemlig er et stort problem med de fleste våtserviettene man får tak i dagligvarebutikker, de øverste er alltid knusktørre, mens de lenger ned er søkkvåte! æsj. Men disse to, de har lik fuktighet omtrent i hver eneste våtserviett, de er myke og vennlige på huden og frisker den virkelig opp (ikke minst er de gode til å fjerne sminke). Jeg bruker den rosa pakken om kvelden da jeg skal fjerne sminke, mens den hvite og turkise bruker jeg om morgenen da jeg vil friske opp huden litt før dagens maske kommer på. Disse annbefaler jeg virkelig på det sterkeste!

Memories
Det blir nok hytteturen til Norefjell i vinterferien det da. Jeg velger å ikke skrive så mye om dette, men dere kan se et par innlegg fra turen lenger ned på bloggen, og en video. Hvis ikke finner dere videoen HER.

Skjermbilde 2015-02-21 kl. 17.51.43

To eat:
Smoothie har vært tingen denne måneden altså. Hver morgen står jeg opp, lager smoothie, rer opp senga og setter meg til å lese mail som er kommet inn kvelden/natten før. Det har blitt en nydelig start på dagen og jeg kunne ikke tenke meg noe annet lenger. Det er en fast og fin rutine. En frisk start på dagen!

Tv-show:
Denne måneden har jeg faktisk ikke hatt tid til å se noen av de nyeste episodene av TVD (The Vampire Diaries), noe som plager meg litt, men jeg har hatt alt for mye på agendaen til å ta meg tid til det. Og tv har jeg faktisk ikke sett noe særlig på heller, så jeg må vell nesten si at det som har vært det mest attraktive i Februar var vell VM i Falun!

Hadde du en fin februar måned? Hva er ditt beste minne?
– Helene  

Del

4 Kommentarer

 1. 2. mars 2015 / 15:25

  Herlig, høres ut som en fin måned! Mitt beste minne for februar må nok ha vært London Fashion Week! 🙂
  Velkommen til femelle forresten, utrolig fin blogg som jeg gleder meg til å følge fremover! <3

  • helene
   Forfatter
   2. mars 2015 / 18:26

   Var en veldig fin måned, det var det altså! Ahh, hvis jeg hadde vært der, så hadde nok det vært mitt beste minne også! ^^ Tusen takk skal du ha, kjempegøy å bli en del av dette 😀 <3 Ha en fin kveld!

 2. 2. mars 2015 / 20:36

  Virker som en fin måned 🙂 Håper mars blir like fin!

  • helene
   Forfatter
   2. mars 2015 / 21:05

   Det var det faktisk, men håper du hadde en fin måned også! 🙂 Mars tror og håper jeg blir enda bedre for både deg og meg, så stå på! 😀 Ha en fin kveld videre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *