Vinn Omaggiovase fra Kähler!

 

 

Desktop5Yes, dere leste riktig! Nå har dere muligheten til å vinne en av de populære Omaggiovasene, og ikke bare det, men det er en av Kählers vårnyheter! Den lanseres ikke før i April, men du kan vinne den allerede nå, slik at du får den tilsendt rett etter lanseringen. Det eneste du trenger å gjøre er:

– Du må følge Femelles facebook side som du finner HER 
– Dele dette innlegget med dine facebook-venner

Vinneren trekkes den 20. Mars, og annonseres og kontaktes via facebook. Håper det er mange som deltar, for hvem vil vell ikke ha den lekre vasen dere ser på bildet over?! Og nevnte jeg det at det er en 1. plass og en 2. plass? For det er det faktisk!

1. plassen vinner en medium vase og 2. plassen vinner en liten vase. Så det er bare å like og dele, så håpe på det beste!

Har du tenkt til å delta på denne konkurransen?
– Helene 

 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *