Portugal – dagdrømmer

Her hjemme har planleggingen av årets sommerferie startet, og vi begynner faktisk å helle mot å dra til Portugal. Det er visst veldig billig å bo og leve der, så vi vurderer å leie en Villa for en uke. Er det noen av dere som har gjort dette før og har noen anbefalinger? Vi aner ikke hvor vi skal i Portugal heller så kom gjerne med tips til div. plasser også om du har noe å anbefale. Jeg syntes hvertfall at varmen høres veldig fristende ut om dagen og fant litt WeHeartIt inspirasjon som passet dagens tema!

PicMonkey Collage

Men heldigvis trenger jeg ikke å vente helt til sommeren før varmen treffer den bleike kroppen min. Jeg skal nemlig ut å reise om halvannen måneds tid og jeg kan ikke vente!! Dere får høre mer om dette seinere. Men før det må det kanskje unnes et par soltimer, for det blir ikke fint med denne bleike kroppen i solen da! Haha, jeg er ikke en person som pleier å ta sol, men noen ganger trenger man et lite lag for å beskytte kroppen for sjokk når det kommer til sol å varme i utlandet!

Lengter du også etter reise-ferie og varmen?
– Helene

Del

2 Kommentarer

 1. 3. mars 2015 / 16:01

  Lengter også fryktelig etter varmen, og for noen herlige bilder. Vil dra med en gang 🙂

  • helene
   Forfatter
   3. mars 2015 / 18:11

   Ja da er vi to, men det er alltid gøy å ha noe å glede seg til. Litt motivasjon i hverdagen kaller jeg det hvertfall! ^^

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *