Red lips kind of day!

IMG_4702

IMG_4699

IMG_4704I dag ble det rett og slett røde lepper på denne frøkna! Det er noe jeg bruker veldig sjeldent, ettersom jeg er alltid livredd for å gå rundt med knall røde flekker på tenna. Men i dag tok jeg sjansen for i dag var det rett og slett a red lips kind of day. Haha! Hvertfall så har dagen i dag vært super effektiv og jeg kjenner jeg er like stolt over meg selv hver gang jeg får gjort mye tidlig på dagen. Det som står igjen er egentlig å jobbe med litt matte før jeg må stelle i stand middag. Det er kanskje på grunn av solen at jeg er ekstra effektiv? Ikke vet jeg, men glad blir jeg hvertfall av den!

Hva syntes dere om røde lepper?
– Helene

Del

8 Kommentarer

 1. 3. mars 2015 / 15:53

  Åh, så fin du er med røde lepper! Har alltid ønsket at jeg skulle kle det selv 🙂

  • helene
   Forfatter
   3. mars 2015 / 18:11

   Tusen takk, så koselig kommentar! Jeg har ikke vært helt sikker på om det har funket på meg, men i dag tok jeg sjansen. Så tusen takk for søt tilbakemelding 😀

 2. 3. mars 2015 / 17:38

  Jeg elsker røde lepper, men føler jeg ikke passer i det selv.. 🙁 Hver gang jeg tar det på blir det alltid sånn at jeg fjerner dem og går over med en en mer nøytral tone etterpå..

  Du kler røde lepper! 🙂 Heldig..

  • helene
   Forfatter
   3. mars 2015 / 18:14

   Jeg føler at det ikke er helt meg heller, så du vet jo aldri?! Kanskje du faktisk kler det, og at det bare er noe du føler at du ikke gjør? 😀 Men tusen takk for det! Gøy å se at andre syntes det blir bra 😀 Ha en fin kveld!

 3. 3. mars 2015 / 22:37

  Jeg er veldig fan av røde lepper. Jeg syns det er så utrolig fint hvis man har et enkelt antrekk, og vil ha det lille ekstra 🙂

  • helene
   Forfatter
   4. mars 2015 / 09:23

   Så absolutt! Er rart noe så lite kan gjøre så mye med et antrekk altså, men skal ikke så mye til 😀

 4. 4. mars 2015 / 15:07

  Jeg elsker røde lepper! Du kledde det veldig godt 😀

  • helene
   Forfatter
   4. mars 2015 / 19:09

   Det er utrolig fint, det er det! Ah, tusen takk! Dere er så koselige <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *