Iskaffe i vårsolen

God formiddag alle sammen! Det er virkelig noe med det fine været som er ekstra motiverende altså.. Også er det jo så deilig når man kan ta en iskaffe og sitte i en lun solvegg og nyte hvert eneste av D-vitaminene som fylles opp i kroppen etter  en lang tørke. Det var faktisk noe jeg kunne gjøre i går og det var så deilig, og jeg håper jeg får sitti litt ute med en etterpå også før jeg skal være med Mathias.

_MG_4676

_MG_4677Men først er det matteboka og trening som kaller på meg, også kommer det faktisk et trenings innlegg seinere i dag, så det er bare å følge med. Dette er noe som var etterspurt på den forrige bloggen, men som jeg aldri fikk tid til å gjøre. Men nå har jeg satt av og tatt meg tid til det for deres skyld ♥ Men nå håper jeg dere hvertfall har hatt en fin morgen og at dagen fortsetter å stråle for dere også!

Hva liker dere best med våren?
– Helene 

Del

2 Kommentarer

 1. 4. mars 2015 / 16:26

  Åååh, nam! 🙂 Jeg blir glad når snøen og isen på grusveien opp til barndomshjemmet mitt begynner å smelte, når bekken begynner å gi lyd fra seg igjen og når det endelig kommer blomster i veikanten!

  • helene
   Forfatter
   4. mars 2015 / 19:10

   Ah, da er det vår for fullt. Det hørtes veldig idyllisk ut! <3 Her i Tønsberg har vi ikke noe snø, og blomstene har faktisk begynt å spire litt, noe som gjør at vårfølelsen blir ekstra stor. 😀 Håper du får den samme følelsen snart!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *