Working out @ home

I dag tenkte jeg å dele med dere noen treningstips, retteresagt et tips til en lett og rask treningsøkt.. Denne er fin og effektiv, og det er garantert at du blir støl. Trikset er bare å holde tempoet oppe og ta de forskjellige øvelsene raskt etterhverandre, med en liten pause før du starter på nytt. For du trenger absolutt ikke å være medlem av noe treningssenter for å ha en fin og effektiv styrkeøkt. Selv er jeg det, men noen ganger blir det bare trening hjemme istedet, syntes det mange ganger er lettere å få gjort!

Dette er mine øvelser for i dag:

Øvelse nr. 1 – Situps                                  x10                                                 Øvelse nr. 2 – Rumpeløft                           x10

trening1

Øvelse nr. 3 – heve og senke bein             x10                                       Øvelse nr. 4 – Knebøy                                x10

trning 2

Jeg tar 10 repitisjoner av hver øvelse rett etter hverandre. Når du har gjort dette én gang tar du en runde til før du tar en bitteliten pause og så starter på nytt. Etter runde nummer to, om du har hatt høy nok intensitet, er du garantert å ha puls, så fortsetter du så lenge du selv ønsker!

Dette er jo en treningsøkt som fokuserer mest på bein, mage og rumpe, men om du også ønsker å trene armene kan du slenge inn en øvelse som f.eks push-ups. Eller om du vil trene ryggen tar du å legger til rygghev som en øvelse. Mulighetene er mange, men husk at det er viktig med variasjon i treningen!

 Hva liker du best å trene? Styrke, løping, sykling?
– Helene 

Del

2 Kommentarer

 1. Selma Marie
  9. mars 2015 / 14:21

  Liker nå best yoga jeg da 😉

  • helene
   Forfatter
   9. mars 2015 / 15:34

   Det vet jeg du gjør Selma! 😀 Men så er det jo greit at man liker og foretrekker litt forskjellig også 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *