Mål for Mars 2015

Jeg har tenkt litt i det siste på om jeg skulle begynne å sette meg litt mål for de kommende månedene. Og jeg har nå bestemt meg for å hvertfall teste det ut, og se om dette er noe for meg. Og når det da går mot slutten av måneden kommer jeg til å gå igjennom målene og se om jeg klarte å nå dem eller ikke. Jeg vil ikke ha for mange eller for urealistiske mål, men et par-tre stykker og noe jeg vet at jeg KAN klare. Og mine mål for Mars 2015 er:

_MG_4667-2

1. Si mer ja. Tidligere har jeg hatt et mål om å lære meg å si mer nei, men dette er jeg rett og slett blitt alt for flink til. Jeg kan gjerne prøve å bortforklare ting og jeg kan rett og slett gå glipp av mye moro om jeg fortsetter på denne måten jeg har holdt på nå. Så JA, er et ord jeg må være flittigere til å bruke denne måneden!

2. Ta ting som det kommer. Jeg er veldig rar når det kommer til planlegging, jeg liker å ha ting planlagt hele tiden og liker å vite ting en god stund i forveien. Men denne måneden skal jeg i tillegg til å si mer ja, ta ting mer på sparket. Gjøre det jeg har lyst til akkurat der og da. Ikke begynne å planlegge når jeg eventuelt skal prøve å få det til. Nope, jeg skal gjøre det med en gang!

3. Bli flinkere til å variere bilder her på bloggen. Jeg har i det siste prøvd meg på litt forskjellig, men jeg syntes det er vanskelig. Det kan bli mye av de samme type bildene, men dette er noe jeg ønsker å unngå ettersom jeg starter på nytt her hos Femelle. Dette er noe jeg skal jobbe skikkelig med!

Pleier du å sette deg noen mål i måneden? Hva syntes du om mine?
– Helene 

Del

4 Kommentarer

 1. 5. mars 2015 / 13:23

  Herlig, kjempefine mål for måneden! Og bildet var også utrolig fint, hihi <3

  • helene
   Forfatter
   5. mars 2015 / 15:58

   Tusen takk skal du ha, så koselig! 😀

 2. 5. mars 2015 / 15:37

  Så herlig! Kjempesmart å sette seg ulike månedsmål, tusen takk for tips 🙂 Ha en fin dag videre, fine deg!

  • helene
   Forfatter
   5. mars 2015 / 16:00

   Takktakk 😀 Har funnet ut at det er veldig lurt, og bare hyggelig. Alltid gøy å inspirere andre også 🙂 Ha en super dag videre du og!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *