Perfect travel buddy!

 

Desktop6
Da jeg fikk vite at jeg var en av de som skulle være med Femelle til Gran Canaria begynnte jeg med en gang letingen etter den perfekte reisevesken. Jeg har alltid pleid å bruke vesker, men syntes det de siste gangene har vært utrolig slitsomt. Denne gangen begynnte jeg da letingen etter en fin og trendy sekk som kunne gjøre samme jobben. Når jeg da var innom Accessories forrige uke med lillesøster falt jeg med en gang for denne hvite herligheten. Jeg kunne desverre ikke ta den med hjem ettersom lønningen hadde ikke kommet inn enda, men det er ikke så lenge til og DA skal den bli min nye reisekompis!

Hva syntes dere om sekken? Er den ikke perfekt til reising?
– Helene

Del

6 Kommentarer

 1. 5. mars 2015 / 17:10

  Den var skikkelig fin!! Kunne gjerne tenkt meg den selv altså 😀

  • helene
   Forfatter
   5. mars 2015 / 17:21

   Så bra, da er jeg ikke helt ute på jordet! ^^ Jeg var skikkelig usikker i starten, men liker den bare mer og mer. Spørs nok om ikke den må bli med meg hjem i løpet av uken! 😀

 2. 5. mars 2015 / 18:05

  Wow den var kjempestilig, kanskje jeg og trenger en ny reisesekk? 😉 hahah <3

  • helene
   Forfatter
   5. mars 2015 / 22:54

   Ah, så gøy at det var flere som likte den så godt! Bare å kjøpe om du har lyst på 😀

  • helene
   Forfatter
   6. mars 2015 / 23:01

   Takk skal du ha! Tror den må bli med meg hjem snart ja!! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *