Har du vurdert å bare dra?

Tenk om du bare dro. Tenk om du hoppet på et tilfeldig fly. Tenk så mye av livet dit som hadde forandret seg. Tenk om du da mistet kontakten med de hjemme. Hvem ville savnet deg? Hvem tror du hadde merket at du var borte? Tenk på alt som forandrer seg her hjemme, tenk at folk går videre selv om de savner deg og du ikke er der. De lever videre sitt eget liv der hjemme.

IMG_4399

Vi vet det jo så godt, at vi ikke er sentrum av universet. Som sagt, man blir kanskje savnet, men livet til menneskene som en gang var rundt oss går videre. Tiden stopper ikke opp. Det er ikke lenger det samme som det var når du kommer tilbake. Jeg ønsker ikke at noen skal misforstå, ingen er mindre verdt enn alle mennesker rundt oss. Det er bare det at vi tar hverandre alt for gitt. Det er noe mange, inkludert meg selv, burde bli flinkere på.

Tenk om det var en som stod deg selv nær, som dro uten å si noe. Du måtte gitt slipp en eller annen gang, og prøve å glemme. Det er derfor det er så viktig å holde fast og ta vare på menneskene vi vil ha i livet, og som vi ønsker å være i livet til.

– Helene 

Del

1 Comment

  1. 6. mars 2015 / 21:00

    Herlig skrevet <3 kanskje ikke helt likt, men jeg har dratt fra mange nære og kjære to ganger i livet mitt nå, først når jeg flyttet til Qatar, og nå når jeg flyttet til London i høst. Det kan være utrolig tøft, men jeg tror og du vokser utrolig mye på det. Og jeg synes det er viktig å kunne være litt uavhengig og selvstendig, spesielt ettersom du blir eldre! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *