Hvor nydelig går det an å bli?

FOR en dag jeg hadde i går! Den gikk i ett fra start til slutt. Startet dagen rolig på sofaen foran GodMorgenNorge og smoothie sammen med mamma. Så ble det tid for dagens styrkeøkt før jeg skulle møte Elise på café. Vi koste oss masse i noen timer både på café, en gåtur på stranda og valpekosing hjemme hos henne. Når jeg da kom hjem var det rett til byen sammen med mamma og lillesøster. Der var det litt shopping som stod for tur, før det var tid for å tilbringe til tid med min kjære Mathias. Men der rakk jeg kun å være i halvannen time før jeg skulle videre på kino med Erica, phu! Og til slutt satt jeg å redigerte en haug med bilder fra dagen, og forhåndsskrev dette innlegget. Det må jeg si, i går var jeg VIRKELIG effektiv!

IMG_4814

IMG_4842

IMG_4839

IMG_4836

IMG_4824

IMG_4817Er ikke de valpene verdens nydeligste?! Jeg har skikkelig lyst på en av dem, men det må nok vente et par år. Om noen av dere forresten er interesserte i en Shetland Sheepdog valp så si i fra, så er faktisk én av valpene enda ikke solgt! Just let me know. Men hvertfall så beklager jeg at jeg uteble litt fra bloggen i går, men jeg ante virkelig ikke at dagen skulle bli så stappet på forhånd. Og i dag ble det et veldig typisk oppsummeringsinnlegg, men sånn blir det innimellom.

Håper dere hadde en fin fredag og en fin start på helgen!
– Helene 

Del

2 Kommentarer

 1. 7. mars 2015 / 12:32

  Herlighet, så utrolig nusselige valper! <3 Jeg er usedvanlig valpesyk for tiden.. Åh..

  • helene
   Forfatter
   8. mars 2015 / 09:54

   Ikke sant! Man blir jo enda mer valpesyk når man ser disse og da <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *