Ingen klagerett!

_MG_4673Ahh, se.. Matteboken sitter bare å stirrer på meg! Jeg har jobbet med matte hele uken og jeg er lei allerede. Er det et fag jeg misliker så er det nemlig matte. Det var faktisk en av grunnene til at jeg ville det skulle være en av mine første eksamner allerede denne våren, jeg vil bli ferdig med det faget så fort som mulig. Nei huff, nå ble jeg negativ her! Solen skinner, og livet stråler nesten like mye, om ikke mer. Så klage har jeg absolutt ingen rett til. Jeg tenker forresten å vise dere hotellet vi skal bo på når jeg reiser med Femelle til Gran Canaria, i morgen, noen som er spente? Jeg er det, på om det ser så fint ut i virkeligheten også!

Hvilket fag var/er ditt værste fag på skolen?
– Helene

Del

2 Kommentarer

 1. 8. mars 2015 / 00:05

  Samme, matte har alltid vært det jeg har slitt med. Kom meg heldigvis igjennom forkursmatten i bacheloren min, så nå føler jeg at jeg kan klare alt!! Hehe. For en befrielse å være ferdig – gled deg!

  Blir gøy å bli kjent med deg på Gran Canaria 🙂

  • helene
   Forfatter
   8. mars 2015 / 09:55

   Ah, godt det ikke bare er meg! 😀 Men jeg må si du er heldig som er ferdig allerede.. Jeg får bare stå på de neste to månedene, så er jeg ferdig, phu!

   Det blir koselig vettu! Gleder meg masse 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *