Gran Canaria – Hotell

Den 11. April reiser jeg sammen med 9 andre fra Femelle til Gran Canaria. Over her ser dere en video fra hotellet vi skal bo på, og under ser dere diverse bilder fra hotellet. Tenk at der skal vi bo i en uke! Jeg tror vi kommer til å kose oss masse og få mange nye opplevelser alle sammen. Hva det er vi skal der nede er ikke noe jeg får gå inn på enda, men for nå er det vell nok med å se hotellet? For se hvor lekkert det er, jeg digger nemlig innspillene med knæshe farger innimellom. Jeg føler at det gir alt en mer eksotisk følelse.

gc7 21gc23 gc8

Hotellet ligger i Playa Del Cura, som er kun en kort taxi-tur fra Puerto Rico. Dette blir virkelig en spennende uke som jeg gleder meg til. Og ikke minst blir det gøy å bli ordentlig kjent med flere av de andre bloggerne her hos Femelle.

Ser det ikke bra ut? Ah, gleder meg! 
– Helene 

Del

2 Kommentarer

 1. 8. mars 2015 / 18:26

  Gleder meg så utrolig mye til denne turen!! <3 Blir så sykt bra!

  • helene
   Forfatter
   8. mars 2015 / 19:00

   Ah, jeg gleder meg masse jeg og! Teller ned dager ^^ <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *