Helgens vårdag!

Helgen har ikke vært sånn veldig å skryte av når det kommer til været. Det har vært overskyet og sterk vind både i dag og i går. Med unntak av at det faktisk har vært grei temperatur i dag. Men fredag derimot, DA var det vår da. Vi kunne gå en deilig og fin tur på stranda uten å fryse, solen varmet og vind var det nesten ikke noe av. Det var faktisk hele 15 grader ute, og jeg er glad for at jeg tilbragte mesteparten av dagen ute. Elise hjalp meg til og med å ta litt antrekksbilder da vi var på stranda, jeg har så gode venner altså! De stiller opp som fotografer stadig vekk!

IMG_4756- oversikt PicMonkey Collage IMG_4789

IMG_4797I dag har jeg brukt dagen på stryketrening, rydding og organisering av skapet, og planlegging av den kommende uken. En typisk søndag rett og slett! Men det er jo så greit, for da er man klar for en ny uke, og man har en motiverende start med et ryddig skap, følelsen av å prøve og være litt sprek og ikke minst så setter man i gang med den nye uken med en gang. Jeg er virkelig klar for en ny, travel, men spennede uke, er dere?

Hva syntes dere om fredagens vår-outfit? Hva er det dere liker best å gjøre på søndager?
– Helene 

Del

6 Kommentarer

 1. 8. mars 2015 / 19:04

  Så utrolig fin blogg du har Helene! unner deg all suksess! kos deg på tur 🙂

  • helene
   Forfatter
   8. mars 2015 / 20:07

   Tusen takk skal du ha Kristine! Du er søt 😀 Lykke til videre til deg og 🙂

 2. 8. mars 2015 / 22:21

  Så fine bilder, og deilig med litt vårvær! Her i Bergen er det bare regn og surt..

  • helene
   Forfatter
   8. mars 2015 / 22:46

   Tusen takk, så koselig! 😀 Vår er alltid deilig å ha. Håper dere også får det snart, dere fortjener det der borte! 🙂

 3. 9. mars 2015 / 00:14

  Så fint antrekk! Ble i skikkelig stemning av bildene også. Er så deilig å kjenne litt sol mot ansiktet igjen og vite at våren allerede har gitt sine første tegn 🙂 På søndager liger jeg best å ligge på soffan i koseklær og lade opp til ny uke. Idag har jeg vell og merke vært på jobb 🙂

  • helene
   Forfatter
   9. mars 2015 / 08:56

   Så koselig og bra at du ble i vårstemning av bildene! 😀 Det er helt fantastisk at det faktisk går an å være ute uten å fryse ihjel og at man kan sitte med vinduet åpent og høre på fuglene kvitre utenfor. <3 Så flink du har vært med tanke på at du var på jobb, for min del ble den litt vell rolig og kjedelig etterhvert, men det er vell litt sånn søndager skal være og. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *