The perfect trenchcoat

På fredag forrige uke nevnte jeg jo kort at jeg var på en liten bytur sammen med mamma og Linn. Det var vell egentlig de som var på utkikk etter noe, og jeg ble med slik at vi kunne ha en jentetur til byen. Jeg klarte jo selvfølgelig å komme hjem med en pose selv om planen var å vente med shopping i noen dager. Men når jeg fant denne Trenchcoaten på den nyåpnede B-young butikken på senteret klarte jeg ikke å la den være. Jeg hadde ENDELIG funnet den perfekte trench coat jakken, og det var ikke snakk om at den ikke skulle bli min. Da hade jeg aldri klart å tilgi meg selv, dermed ble jeg heller 600 kr fattigere, men det var så verdt det!

_MG_4854 the perfect trench_MG_4857Og på grunn av de 600 kr fattigere jeg ble på fredag har jeg nå bestemt meg for å ha shoppestopp frem til en uke før avreise til Gran Canaria, jeg skal hvertfall ikke bruke egne penger. Den siste uken må jeg eventuelt handle inn de siste tingene jeg trenger til turen. Men før det skal ikke noe klær, ingen ting handles inn, utenom bursdagsgaver så klart. Men det kan ikke regnes med i shoppestopp. Så jeg håper virkelig jeg får det til! Hadde kanskje vært mer motiverende om jeg hadde et veddemål med noen som også gjorde det samme, men jeg får prøve å ha selv disiplin nok til dette og.

Hva syntes du om den nye Trenchcoaten min? Har du prøvd å ha shoppestopp før?
– Helene 

Del

10 Kommentarer

 1. 9. mars 2015 / 15:49

  Det lengste shoppestoppet mitt varte i nesten to måneder, haha! DA var jeg stolt da 🙂 Men herregud, den trenchcoaten var LEKKER. Skjønner godt at du måtte ha den 🙂 Lykke til meg shoppestoppen!

  • helene
   Forfatter
   9. mars 2015 / 16:05

   Huff, jeg tror IKKE jeg hadde klart to måneder uten å shoppe, men jeg tror jeg kan ta utfordringen etter Gran Canaria turen, skal se litt an! ^^ Så bra du likte den, alltid gøy å se at andre enn seg selv også liker det man kjøper 🙂 Takk, jeg tror jeg trenger det..!

 2. 9. mars 2015 / 15:59

  Så utrolig fin, skjønner godt at den måtte bli med deg hjem ja! 😉

  • helene
   Forfatter
   9. mars 2015 / 16:06

   Aw, ja den hadde navnet mitt skrevet over hele seg, så hjem måtte den! 😀 Ha en fin kveld!

 3. 9. mars 2015 / 20:25

  Den var knall fin! Har selv hatt shoppestoppp noen uker da jeg reiser til London på torsdag, men skal ærlig innrømme at jeg har gått på noen smell, haha! Men det er ting jeg har tenkt nøye igjennom og er sikker på at blir brukt, deilig å slippe inmpuls kjøp som bare blir lagt bak i skapet. Heldig du er som skal på turen til Gran Canaria da! 🙂

  • helene
   Forfatter
   10. mars 2015 / 11:34

   Ah, jah, jeg er redd jeg kommer til å gå på noen av de smellene selv, men har motet oppe og håper på å klare dette på best mulig måte. 😀 Så gøy at du skal til London, da må jeg virkelig følge med! Kos deg masse <3

  • helene
   Forfatter
   10. mars 2015 / 11:36

   Tusen takk skal du ha! 😀

 4. 12. mars 2015 / 21:36

  Så lekker! Tror ikke jeg passer i slike jakker jeg, men så har jeg ikke prøvd da, haha 😛 Lykke til med shoppestoppen, dette klarer du! <3

  • helene
   Forfatter
   13. mars 2015 / 13:49

   Tusen takk! Jeg var veldig usikker selv på om jeg kledde det, men tok sjansen denne gangen..! Du kan jo prøve det du og, jeg så de hadde noen på kappahl om du skjønner 😉 Hehe, takk, tror jeg trenger det. Klarte meg heldigvis i byen i dag uten å kjøpe noe annet enn på gavekort!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *