The reason I love Lightroom!

Rett før jeg byttet over til Femelle fra blogg.no lastet jeg ned lightroom og photoshop. Photoshop må jeg ærlig innrømme at jeg ikke har prøvd meg så mye på etter jeg lastet den ned igjen, men lightroom har blitt flittig brukt. Det er så enkelt, men samtidig så gir det så flotte bilder at jeg føler nesten ikke at jeg trenger å bruke noe annet. Men må nok bli flinkere til å sette meg inn i gamle kunnskaper når det gjelder photoshop også, etterhvert!

Men nå tenkte jeg hvertfall å vise dere noen bilder før og etter redigering i Lightroom. Det øverste bildet er tatt en sein fredagskveld i ganske dårlig lys. Jeg brukte instillingene på kamera til å få det så greit som mulig og så gjorde jeg resten av jobben i Lightroom. Det var første gang jeg prøvde meg på dette programmet, og det svikta ikke som dere ser!

før og etter 1 før og etter 2

Jeg vet selv at jeg alltid syntes det er gøy å få tips av andre til redigeringsprogram og lignende av andre bloggere. Jeg har tidligere, og bruker innimellom, picmonkey.com. Jeg har en premium konto der hvor jeg betaler et par hundre kr i året. Mens for photoshop CS6 og Lightroom betaler jeg tilsammen 93 kr i mnd. Du finner mer info om dette på Adobe sine nettsider, men jeg ville hvertfall tipse dere om dette tilbudet. Det passet idetminste meg perfekt!

Hvilket redigeringsprogram bruker du på bilder?
– Helene 

Del

6 Kommentarer

 1. 9. mars 2015 / 10:30

  Det er så lite som skal til for å løfte bildene og gjøre de hakket bedre 😀 Jeg har vært flittig bruker av PS siden jeg var 15 år, som nå vil være i ni år, hehe. Går ikke en dag uten at jeg åpner det programmet 😀

  • helene
   Forfatter
   9. mars 2015 / 12:44

   Jeg brukte photoshop en del for et par år siden, men så mistet jeg det da jeg måtte levere tilbake skolepc’n. Dermed er det gått et par år og jeg har nå glemt alt jeg kunne. Så Karlina Maria som også skal være med til Gran Canaria har sagt ja til å hjelpe meg å friske opp hukommelsen. Er ikke så alt for mye som skal til før det kommer tilbake! 😀 Heldigvis!

 2. 9. mars 2015 / 20:30

  Lys og kontrast gjør virkelig susen! Jeg er en flittig bruker av Photoshop. <3

  • helene
   Forfatter
   10. mars 2015 / 11:35

   Det gjør det altså! 😀 Huff, jeg får se å prøve meg mer på photoshop jeg og! 🙂

 3. 9. mars 2015 / 21:39

  Må virkelig få meg lightroom. Jeg har aldri satt meg inn i photoshop, så redigerer nesten aldri. Men bruker et veldig enkelt program på iphonen:-)

  • helene
   Forfatter
   10. mars 2015 / 11:36

   Det er virkelig enkelt, så si i fra om du ønsker at jeg skal lage et eget innlegg om hvordan jeg bruker Lightroom! 😀 Det er virkelig super lett!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *