Café-junkie!

DSC_3839

Fy som dagene flyr, og jeg må si at dagen i dag har virkelig gått over all forventning! Jeg har fått masse informasjon om den kommende Gran Canaria turen (som jeg fortsatt ikke kan dele med dere), jeg har vært på hele to cafée turer, en gang med bestemor og en gang med Selma. For en dag dette har vært, det må jeg virkelig si. Og jeg skal avslutte den på en veldig god måte også, for nå skal jeg kose meg med en film på senga og bare slappe helt av. Man trenger litt det innimellom. Jeg håper dere også har hatt en veldig fin dag!

Det er vell flere enn meg som kan kalle seg selv en café-junkie?
– Helene 

Del

2 Kommentarer

 1. 10. mars 2015 / 21:01

  Ååh det hørtes ut som en herlig dag! Elsker å gå på café selv! <3

  • helene
   Forfatter
   11. mars 2015 / 09:00

   Det var det så absolutt! 🙂 Det er noe med det å gå på café som er så alt for koselig altså <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *