Todays details!

DSC_3842

 

DSC_3844Er det noe jeg er over gjennomsnittet glad i så er det helt klart vesker (og sko så klart!). Men jeg syntes at enkelte vesker har så mye å si når det kommer til det helhetlige antrekket at jeg får virkelig ikke sagt det nok. I dag hadde jeg nemlig et ganske kjedelig og slækt antrekk på meg, men stylet det litt opp med klokke, smykke, veske og leppestift da jeg skulle ut. Det var da med på å gjøre antrekket kult og trendy! Tenk at det skal så lite til!!

I dag er det forresten kun 1 måned igjen til jeg reiser med 10 andre Femelle-bloggere til Gran Canaria. Jeg gleder meg mer og mer for hver dag, og som Reidun Beate skrev i sitt siste innlegg, må jeg ha så mye på planen som mulig for at tiden vil gå fort. Men å ha mye på planen er ikke så vanskelig. Å balansere skole, blogg, venner, familie og kjæreste kan noen ganger være i det meste laget, men det vil hvertfall si at jeg har nok å fylle tiden med!

Hva slags accessories liker du best?
– Helene 

 

Del

14 Kommentarer

  • helene
   Forfatter
   11. mars 2015 / 19:45

   Tusen takk, er veldig glad i den! Har bare ikke fått brukt den så mye enda.. Men som du sa er det en fin vårfarge og endelig er jo våren her! 😀

 1. 11. mars 2015 / 20:03

  Ååå, den vesken var helt nydelig i fargen!! 😀

  • helene
   Forfatter
   12. mars 2015 / 08:48

   Tusen takk, falt helt for den jeg også da jeg så den i butikken! 🙂

  • helene
   Forfatter
   12. mars 2015 / 08:48

   Takk skal du ha! Den er veldig spesiell, noe jeg elsker ^^ <3

  • helene
   Forfatter
   12. mars 2015 / 08:49

   TakkTakk! Den er hvertfall unik i min garderobe, så gøy å sprite opp anntrekk med den innimellom! 🙂

 2. 11. mars 2015 / 22:18

  Så nyydelig farge på MK-vesken:) Mitt favoritt accessories er klokker og vesker! (og sko)

  • helene
   Forfatter
   12. mars 2015 / 08:50

   Tusen takk! Hehe, det er noe med oss jenter når det kommer til sko og vesker altså.. Men klokker står høyt på lista her og, om dagen står faktisk en Daniel Wellington på ønskelista 😛

 3. 12. mars 2015 / 07:59

  Den vesken var virkelig fin. Favorittfargen min til og med. Nydelig! 😀

  • helene
   Forfatter
   12. mars 2015 / 08:51

   Så morsomt! 😀 Jeg gikk egnetlig inn i butikken på jakt etter den i hvit, men med en gang jeg så den fargen (+at den var på salg!!) måtte den bli med meg hjem! 🙂 Kjærlighet ved første blikk <3

 4. 12. mars 2015 / 21:34

  Tiden kommer til å fly, det er under en måned igjen! 😀 Iiiiih! Kjempeherlig tilbehør, selv går jeg alltid med klokke og forlovelsesring 🙂

  • helene
   Forfatter
   13. mars 2015 / 13:46

   Ja, det tror og håper jeg også! 😀 Tusen takk, ja, klokke er fast hos meg og! Gratulerer med forlovelse da! Vet ikke om det er lenge siden eller ikke, men hyggelig å gratulere uansett 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *