Inspirert av våren!

I dag har vært en skikkelig «mat» dag her på bloggen ser jeg. Det var absolutt ikke planlagt.. Jeg pleier jo å planlegge et innlegg hver dag en uke, minst, i forveien, og så blogger jeg om det jeg føler for gang nummer to den dagen. Så i dag tidlig fikk dere en smoothie oppskrift, og nå har jeg faktisk vært skikkelig husmor og laget fylte horn på speltmel. Og de ble helt HIMMELSKE! Jeg er blitt så inspirert og effektiv de siste dagene, må være noe med at våren er her. Så da ble det masse skolejobbing, baking og bloggjobbing på meg i dag. Finfin dag!

DSC_3851

DSC_3852
Dette er en super enkelt oppskrift, deigen var rask å lage og alt gikk egentlig veldig greit til å være første forsøk. Om dere vil jeg skal dele oppskriften så er det bare å si i fra! Disse hornene metter veldig ettersom de er laget på speltmel, også sier det seg jo selv at det er litt mat i dem når de er fylt med ost og skinke. Dermed passer de godt til både frokost og lunsj. Lag opp mange så har du for et par dager. De er best når de er litt varme, slik at osten er myk/smeltet. Ah, spørs om jeg ikke må gå å ta meg en til!

Har du prøvd å lage horn før? Har du en oppskrift på noe jeg burde prøve? Digger å lage nye ting! 
– Helene 

 

Del

8 Kommentarer

 1. 12. mars 2015 / 17:32

  Åh jeg elsker å bake ostehorn. Disse så jo rågode ut Helene! Aldri prøvd med speltmel tidligere, så det må jeg teste ut 😀

  • helene
   Forfatter
   12. mars 2015 / 17:48

   Det var fantastisk godt, jeg har aldri laget det før, men må si meg fornøyd med resultatet! 😀 Grunnen til at jeg måtte lage på speltmel er fordi min kjære lillesøster ikke tåler speltmel, så det går fint an å bruke vanlig mel også! Men speltmel er jo hakket sunnere og man blir ikke like oppblåst av det som hvete. Også brukte jeg forresten laktosefri melk, mye allergier her i huset ^^

 2. 12. mars 2015 / 21:09

  Nam, ser og høres helt herlige ut! 😀

  • helene
   Forfatter
   13. mars 2015 / 13:44

   Så bra! Det var like herlig og! 😀 Oppskrift kommer onsdag, så det er bare å følge med!

 3. 12. mars 2015 / 21:32

  Mm, de så skikkelig gode ut! 😀 Sier ikke nei til oppskrift, hihi 😉

  • helene
   Forfatter
   13. mars 2015 / 13:45

   De var innmari gode, kan si det sånn at det ikke er flere igjen i dag, så det gikk fort! 😛 Oppskrift kommer til Onsdag 🙂

 4. Karoline Sanne
  13. mars 2015 / 08:45

  De så jo såå gode ut! Vil gjerne se en oppskrift på bloggen din 🙂

  • helene
   Forfatter
   13. mars 2015 / 13:50

   De var super gode og! Oppskriften kommer ut til onsdag så det er bare å følge med 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *