Med et hint av lime!

Som jeg kort har nevnt her tidligere så har smoothie blitt en fast del av morgenene mine. Hver morgen står jeg opp og går rett på kjøkkenet for å lage meg smoothie. Og de siste dagene er det én spesiell oppskrift som er gått igjen her morgen etter morgen. Nemlig en jordbærsmoothie med et hint av lime. Det er helt fantastisk og kan faktisk minne litt om en virgin strawberrie Daiquiri. Er du glad i jordbær er dette helt klart en smoothie for deg!

Ingredienser:

♥ Frosne jordbær                                                                       ♥ Juice (jeg bruker frokost juice)
♥ Saften av en kvart/halv Lime (smak det litt til)                          ♥ Littegran vann

_MG_48601

Grunnen til at jeg ikke har noen eksakte mål er fordi jeg rett og slett slumper med hver ingrediens hver eneste dag. Det er sjeldent jeg følger noen oppskrift når det gjelder smoothie, så om dere er ute etter nøyaktige mål så er ikke dette bloggen å komme til for det. Hehe, men på baking og lignende kommer det mer nøyaktig så klart!

Hva er din favoritt smoothie? Har du evt linken til den så jeg kan prøve?
– Helene

Del

8 Kommentarer

 1. 12. mars 2015 / 09:32

  Åh denne hørtes skikkelig god ut. Jordbær er min favorittsmak, så da må jeg nok teste ut denne 😀 Deler forresten dette innlegget på Femelle’s Facebookside senere i dag. 🙂 En slik god oppskrift må deles videre vet du. 😉

  • helene
   Forfatter
   12. mars 2015 / 09:43

   Den er veldig god også! 😀 Gleder meg til å høre hva du syntes om den, og se om det bare er jeg som er rar eller ikke ^^ Så koselig at du vil dele dette videre, er veldig glad i å lage ting, så kommer sikkert flere oppskrifter på diverse ting fremover. 🙂

 2. 12. mars 2015 / 14:04

  Nam, dette må jeg prøve ut! 😀

  • helene
   Forfatter
   12. mars 2015 / 14:44

   Let me know what you think! 😀

 3. 12. mars 2015 / 21:33

  Mm, dette hørtes skikkelig godt ut! 🙂 har en fast jeg bruker å lage selv, med jordbær, bringebær, banan, melonyoghurt, funlightsaft (fruktfest) og litt havregryn 🙂 skikkelig god og mettende!

  • helene
   Forfatter
   13. mars 2015 / 13:45

   Ah, ja det tror jeg på at er mettende, men det er jo en perfekt start på dagen! Kanskje jeg skal prøve ut den i morgen 😀

  • helene
   Forfatter
   13. mars 2015 / 13:49

   Den er fantastisk god, du burde prøve! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *