Endelig helg

Kroppen var helt klart innstilt på helg i dag, for jeg ble nemlig liggende i senga en ekstra time enn hva jeg pleier. Bare surfende rundt på mobilen og snappet folk. Det var en utrolig deilig og rolig start på dagen og jeg kan ikke si at den har blitt noe værre hittil. Jeg og mamma var nemlig i byen i dag for å handle noe til femelleturen. Så for å si det sånn, planleggingen er fullt i gang! Men vi måtte jo også sette oss ned i solveggen med en deilig kopp cappuccino hver og noe godt å spise på. Er det fredag så er det fredag, det var hvertfall det vi kom frem til! Og det var jo så deilig å bare sitte og skravle mens vi kjente sola varmet mot huden. Ahh, fredager som denne er helt klart de beste ♥

DSC_3853

DSC_3854Mamma fikk også prøvd seg på å være outfitbilde ansvarlig i dag. Det er en første gang for alt! Jeg må si jeg syntes hun klarte seg veldig fint til å ha så lite selvtillit bak kamera. Men det blir nok bedre etterhvert også. Nå skal jeg ut igjen å nyte solen litt til før biologijobbing står på planen. Håper dere også nyter det nydelige vårværet, for jeg kan love dere at det hvertfall gjør innmari mye bra for humøret mitt!

Har du hatt en fin start på fredagen? Dere nyter vell sola til det fulle dere og?
– Helene 

Del

10 Kommentarer

  • helene
   Forfatter
   13. mars 2015 / 18:25

   Tusen takk skal du ha! Så koselig <3

  • helene
   Forfatter
   13. mars 2015 / 18:25

   Takk og ligemåde fine deg! 😀

 1. 13. mars 2015 / 16:35

  Så herlig, nydelige bilder! Ha en super helg <3

  • helene
   Forfatter
   13. mars 2015 / 18:25

   Tusen takk skal du ha! 😀 Håper du får en strålende helg du og! <3

 2. 13. mars 2015 / 19:09

  Så hyggelig! Caféturer og sol må være noe av det beste 🙂

  • helene
   Forfatter
   13. mars 2015 / 19:32

   Det er det så absolutt! 🙂 Håper du får en fin kveld videre!

  • helene
   Forfatter
   14. mars 2015 / 10:45

   Tusen takk skal du ha! 😀 Ja, det er en utrolig deilig kombinasjon <3 Ha en fin helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *