What a day

FOR en dag! Så fort jeg hadde publisert det forrige innlegget var det ut for å nyte solen, men der ble jeg ikke lenge. For Emma krevde nemlig en bytur til Sandefjord, så da måtte jeg jo bare komme meg avgårde. I Sandefjord ble det litt titting i butikker og lignende, og jeg kom hjem like flink som da jeg dro, da med tanke på shoppestoppen. Må si jeg er stolt altså, for det var så MYE jeg kunne tenke meg! Men man blir litt mer bevisst på kjøp når man vet man har shoppestopp, og jeg syntes det egentlig er en ganske god opplevelse å ha med seg.

DSC_3857

A day in town

Skjerf – Only        Trenchcoat – B-Young       Veske – Michael Kors         Klokke – MBMJ        Bukse – Primark         Sko – New Balance

DSC_3859

Nå skal jeg hvert øyeblikk kose meg med en deilig rekemiddag og ha en familie-filmkveld. Noe som er veldig etterlengtet. Jeg har vært så opptatt de siste helgene og blir like opptatt  når det gjelder de som kommer, så en kveld med familien skal bli veldig koselig i dag. Håper dere får en fin kveld og nyter at det er fredag!

Ha en stårlende fredagskveld og en fin start på helgen!
– Helene 

Del

2 Kommentarer

 1. 13. mars 2015 / 22:07

  Så fint antrekk! Håper du har en fin kveld <3

  • helene
   Forfatter
   14. mars 2015 / 10:44

   Tusen takk, du er så herlig <3 Håper du får en like fin kveld 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *