Kun 4 uker igjen!

Ahh, jeg lever virkelig på en rosa sky om dagen! Sola og jeg stråler nesten omkapp i disse dager. Jeg må bare si at det er sjeldent og utrolig lenge siden jeg har hatt det så bra. Så om det virker som jeg har det perfekte liv, så må jeg bare si at det ikke alltid er slik. Men etter en STOR nedtur rett etter jul må jeg få lov til å sveve litt med alt som foregår hos meg om dagen.

Planleggingen av turen til Gran Canaria med Femelle om 4 uker er i full gang og jeg gleder meg innmari mye til å fortelle dere mer om dette. Men det må nok vente en stund til. Jeg kan hvertfall si dere at det kommer til å bli mye oppdateringer og vi kommer på til å finne på litt av hvert tenker jeg!

DSC_3864
Også må jeg jo si at det er jo så masse morsomt som skjer i livet mitt frem til avreise at jeg ikke har problemer med tanke på at tiden skal gå fort. Til torsdag skal jeg i bursdag, fredag igjen skal jeg jo på Katy Perry konsert, neste fredag der igjen er det nok en bursdag før jeg og Emma Aurora skal på Farris bad fra lørdag til søndag. Og i påsken blir det jo mye kos også, blandt annet en oslotur med Elise. Det er gøy med så mange planer altså!!

Gleder du deg til å høre med om GC turen? Har du masse spennende på planen fremover?
– Helene 

Del

2 Kommentarer

 1. 14. mars 2015 / 12:24

  Det skal bli så kjekt å reise til GC med dere! Og så gleder jeg meg til sol og varme! 🙂 Hihi! Skal ut og handle litt i dag jeg tenkte jeg… Må bare få liv i mannen (som jobba overtid til sent i går) så han kan ta kiden et par timer 😉

  • helene
   Forfatter
   14. mars 2015 / 12:56

   Det kommer til å bli utrolig koselig! 😀 Og sol og varme er helt klart noe mange av oss trenger. Du får kose deg masse med shopping når du har fått opp mannen din ^^ Det er super gøy å gå på shopping «uten å bruke penger»!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *