So cute!

Okei, jeg skal ikke legge skjul på at jeg er alt for glad i å finne unnskyldninger til å bake eller pynte opp litt ekstra til spesielle «events». Og når Mathias ønsket seg muffins til han kom hjem fra Mallorca grep jeg sjansen med en gang. Og siden det snart er påske tenkte jeg at det gikk jo an å kombinere disse to «eventene», dermed har jeg nå sitti å sett på inspirasjon til årets påske-muffins! Noe dere da ser resultatet av under her.

Easter cupcake inspiration
Se så mange søte muffins det går an å lage da dere. Jeg sleit litt med å velge hva slags pynt jeg skulle ha, men tror jeg skal satse litt sikkert denne gangen med noen påskeegg på toppen. Jeg tenker å kanskje gi dere et glimt av resultatet, men det blir vell også litt dumt ettersom jeg ikke planlegger å legge ut oppskriften før om 2 uker? Må jo dele den litt nærmere påskeferien da vet dere! Nei, nå må jeg butikken å handle inn til dagens bakst, snakkes!

Liker du å finne unnskyldninger til å bake eller lage div ting?
– Helene

Del

1 Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *