Ny favoritt lunsj

God mandag alle sammen! I går tok jeg meg helt og holdent bloggfri og det var kun forhåndsskrevede innlegg som ble lagt ut. Grunnen til at jeg valgte å gjøre det var fordi jeg skulle rekke å bake påskemuffinsene før jeg skulle overraske Mathias med å hente han på flyplassen. How romantic, right? Haha, var hvertfall godt å få han hjem igjen. Men i dag er jeg tilbake og klar for en ny og spennende uke. Jeg tror det er mye som kommer til å skje, og at jeg kommer til å være veldig mye opptatt. Hvertfall når jeg må få plass til lesing av fag i tillegg.

DSC_3868

DSC_3870I stad da jeg ble med mamma på butikken for å handle kom jeg over denne boksen med Granola Jordbær & Bringebær, og falt for fristelsen av å kjøpe den. Og jeg kan ikke si at jeg angrer. For da jeg kom hjem var det tid for lunsj og det ble intet annet enn laktosefri blåbær youghurt med granola. Ahh, det var jo så himmelsk! Tror dette blir en deilig lunsj eller et fint mellommåltid fremover!

JO, og forresten! Så har jeg fra i dag og omtrent to uker frem i tid tatt over instagram kontoen til Femelle. Gå å følge Femelleno, og få daglige oppdateringer, fra f. eks Katy Perry konsert, Oslotur, Farris bad osv. Jeg har nemlig masse morro på planene de neste to ukene!

Har du en favoritt snack om dagen? Er du klar for en ny uke?
– Helene

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *