Dette vet dere kanskje ikke..

Hei og god morgen alle sammen! I dag tenkte jeg egentlig å rett og slett fortelle litt om meg selv. Siden jeg for ikke så lenge siden startet å blogge hos Femelle, og jeg har fått en god del nye lesere, tenkte jeg at dette var lurt. Hvis det er totalt uinteressant, så er det bare å hoppe over dette innlegget og heller vente på det neste som kommer seinere i dag!

♥ Jeg heter som dere vet Helene Lekven, og er 18 år gammel. Jeg kommer fra Tønsberg, men skal flytte til Trondheim sammen med kjæresten min til høsten.  Jeg har noen ikke fult så gode minner fra barneskoletiden ettersom vi da i en periode flyttet til Bærum. Dette var et sted jeg ikke trivdes og ble sjeleglad da jeg fikk vite at vi skulle flytte tilbake til Tønsberg i 7. klasse.

IMG_4103

♥ Jeg har veldig høye forventninger til meg selv og har en tendens til å presse meg selv alt for hardt. Jeg forventer mer og bedre og gir meg ikke før jeg klarer å oppnå det. Dette mener jeg ikke er så positivt, for det har nemlig gjort at jeg har klart å utvikle Panikkangst. Dette fant jeg da ut til nyttår 2014, grunnet av at jeg gikk på en skikkelig smell, og sluttet på skolen.

♥ Jeg studerer nå som privatist, hvor jeg da tar to fag denne våren. Jeg har biologi og matte (Jippi! not.). I tillegg til det fyller jeg dagene mine med bloggarbeid, å jobbe på en café og være med venner/kjæreste/familie.

♥ Jeg elsker å tilbringe tid sammen med familien, og tar faktisk gjerne en filmkveld med dem istedet for å dra ut for å feste. Jeg syntes det er så koselig å sitte å se på The Voice en fredagskveld med taco og annet godis. Det slår veldig mye annet som festing og fyll altså. Også våkner man ikke med vondt i hodet og uggen følelse i hele kroppen dagen etter heller!

Helene Lekven 097

♥ Jeg har vært sammen med Mathias i snart 3 ½ år og vi trives fortsatt veldig godt sammen. Vi støtter hverandre med de ambisjonene vi har og får det til å funke på en veldig god måte. Til høsten skal vi jo «oppgradere» litt også, ved at vi tar steget til å bli samboere. Dette er en ny og spennende utfordring vi begge gleder oss til  å starte på!

♥ Jeg er utrolig sjenert til å være så sosial som jeg er. Som f.eks når jeg skal på bloggtreffet i Oslo til søndag hvor jeg ikke kjenner noen, kun en person, så vet jeg at jeg kommer til å være kjempe nervøs på forhånd. Og etter at jeg utviklet panikkangst kan jeg også kjenne symptomer til et anfall under slike situasjoner. MEN jeg må jobbe med det for å bli kvitt det og det er nettopp det jeg skal fortsette med. Jeg vet jo at disse personene ikke er farlige. Det er bare andre bloggere, akkurat som meg!

♥ Jeg har en drøm om å starte en egen bedrift. Å starte noe eget fra bånn av og utvikle det til å bli noe mer. Hva dette er vet jeg ikke enda, men å starte en egen bedrift er noe jeg ønsker å gjøre i løpet av livet!

Da håper jeg dere lærte littegran nytt om meg og livet mitt. Og hvis det er noe mer dere ønsker å vite så er det bare å spørre! 
– Helene

Del

6 Kommentarer

 1. 17. mars 2015 / 09:32

  Så fine dere er! Lykke til med flyttingen 🙂
  Ganske lik deg, når det kommer til festingen – sitter mer enn gjerne hjemme en fredagskveld! Og du trenger ikke grue deg til søndag, kommer til å blir kjempe morsomt 🙂 gleder meg til å hilse på deg Helene 🙂

  • helene
   Forfatter
   17. mars 2015 / 10:05

   Tusen takk skal du ha! 😀 Hehe, godt det ikke bare er meg, det er jo så mye koseligere med litt kvalitetstid. Blir koselig å hilse på deg også Kristina! 🙂

 2. 17. mars 2015 / 09:59

  Herlig innlegg, Helene! Kjenner det vi kommer til å komme godt overens siden vi er nokså like på dette her, haha 😀 <3

  • helene
   Forfatter
   17. mars 2015 / 10:06

   Tusen takk, Karolina Maria! Haha, så bra, alltid like spennende det der ^^ Gleder meg på bli-kjent-daten vår på Starbucks <3

 3. 18. mars 2015 / 21:38

  Åå, jeg viste ikke at du var på Tønsberg! Jeg og:-) Er helt enig at det er mye koseligere å bli hjemme en fredagskveld å se The voice og hele gullrekka. Er aaalltid hjemme på fredager, hihi.

  • helene
   Forfatter
   19. mars 2015 / 10:14

   Jeg er fra Tønsberg vettu! Verdens beste sommerby <3 ^^ Hehe, godt det ikke bare er meg som er glad i de fredagskveldene hjemme 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *