Ikke min dag i dag.

Dere vet de dagene hvor alt føles helt feil. Hvor ingenting går som du vil og tårene renner av de minste ord. En slik dag har jeg i dag. Jeg kan sitte å ikke tenke på noe som helst før plutselig tårene renner nedover ansiktet. Det føles helt tåpelig, men samtidig har man bare lyst til å fortsette å gråte. Jeg har jobbet med skole og jeg har jobbet med blogg. Jeg har til og med sett en episode av the vampire diaries, men jeg klarer ikke å føle annet enn tårene som renner. Det er helt klart ikke min dag i dag, men tror og håper det er bedre til i morgen!

not my best day

Det er rett og slett ikke alltid det skal så mye til. Og det var tydelig at dagen i dag skulle bli sånn. Jeg får se det positive i det! At denne dagen kom på en av de dagene jeg hadde kun planer om å ta det helt med ro. Og ikke i løpet av resten av uken, for den er fullbooket!

Nei, jeg tar meg fri fra alt resten av dagen. Jeg drar en tur og soler meg litt og finner noe godt på butikken etterpå. For å ha det sånn her skal jeg ikke. Jeg skal få i meg D-vitaminer, spise godterier og se på film. Sånn blir det når man ikke har en god dag!

Er vell ikke bare meg som har det sånn innimellom? Håper du får en strålende dag!
– Helene 

Del

2 Kommentarer

 1. 17. mars 2015 / 14:44

  Huff da Helene. Jeg håper du kommer i bedre humør og klarer å kose deg litt resten av dagen og kvelden. <3

  Jeg har også dager hvor jeg er mer trist enn andre, men da bruker jeg som regel å jobbe mer eller kose meg med en film, slik som du skal! 🙂

  Stor klem! <3

  • helene
   Forfatter
   17. mars 2015 / 15:45

   Sånn er det bare, alle dager kan desverre ikke være like bra! 😉 Men det går heldigvis littegran bedre nå. Tusen takk for koselig kommentar <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *