My biggest birthday wish

I går måtte jeg rett og slett ta meg bloggfri. Det eneste dere fikk var et ferdigskrevet innlegg som jeg ikke en gang tenkte på at egentlig ble publisert alt for tidlig med tanke på at jeg ikke skulle blogge resten av dagen. Men hvertfall, grunnen til at jeg måtte ta meg dagen i går fri var fordi jeg virkelig ikke var i form. Den ene dagen har jeg en skikkelig dårlig dag, og neste dag er jeg i dårlig form. God kombo! Formen er litt bedre i dag, noe som passer godt med tanke på at jeg skal i bursdag seinere. MEN tilbake til det dette innlegget egentlig skulle handle om!


Jeg har nå hatt speilreflekskameraet mitt i 4 år snart. Det har blitt flittig brukt nesten hver eneste dag og har vært helt super siden dag nr. 1. Men nå begynner det kjære kameraet mitt å falle fra hverandre. Deler begynner å dette av (selv om jeg er veldig forsiktig med det), og det er virkelig ikke det samme lenger. Det er nok på tide å snart invistere i en ny speilrefleks, men når jeg nå har søkt litt rundt på nettet så begynner faktisk valget mitt å falle mot kameraet dere ser under. Bare se så kult!

Skjermbilde 2015-03-08 kl. 18.54.39Skjermbilde 2015-03-08 kl. 18.55.08Skjermbilde 2015-03-08 kl. 18.55.50

Jeg har jo egentlig ønsket meg en juice-maskin av mamma og pappa til bursdagen min, ettersom jeg flytter ut til høsten. Men spørs om ikke jeg må revurdere det nå.. For et kamera som fungerer og tar super bra bilder er noe jeg trenger for å opprettholde nivået her på bloggen! Jeg har jo ikke bursdag før i starten av Juni, så jeg har fortsatt littegran tid på å bestemme meg.

Man vet aldri hva som skjer eller hvem man møter når man er ute på shopping eller en tur på kafé med en venninne, men med PEN E-PL7 kan jeg alltid være klar. Det er enkelt å bruke og det tar de perfekte selfiesene. Med den nedfellbare LCD-skjermen slipper jeg å tenke på at hånden min kommer i veien og bildene blir alltid skarpe og fine. Ah, dette er mitt drømme kamera!

Har du noen opplevelser med dette kamera? Eller et annet kamera du annbefaler mer?
– Helene 

Del

6 Kommentarer

 1. 19. mars 2015 / 10:12

  Har lest mye bra om dette kamera 🙂 Lurer nesten på om jeg må investere i et nytt selv snart!

  • helene
   Forfatter
   19. mars 2015 / 10:15

   Ikke sant, ser også at det er mange bloggere som skaffer seg det nå, så det MÅ jo være bra! 😀

 2. 19. mars 2015 / 11:52

  Jeg er superfornøyd med det, kan absolutt anbefale det 🙂

  • helene
   Forfatter
   19. mars 2015 / 11:57

   Heldige deg! 😀 Spørs om det ikke blir mitt i løpet av året ja!

 3. 19. mars 2015 / 12:37

  Jeg har dette kamaeraet og er superfornøyd! Det er veldig uvant da jeg har hatt et fullformat kamera i flere år, og man merker jo forskjell – men det er bare en vanesak. Jeg har fullformat kameraet også, så jeg har ikke erstattet det på noen måte, men dette er så mye enklere å ta med seg rundt på ferier og andre små-eventer. Jeg tror ikke du kommer til å angre om du kjøper dette kameraet hvertfall. Jeg vet at fotovideo og komplett har hatt gode priser på kameraet, som et lite tips 😉 Jeg har jobbet i fotobutikk i flere år og vil gjerne anbefale deg å dra i butikken å prøve det ut, jeg mener at det er først når man holder i et kamera at man vet om det er riktig for deg. Sånn fra en fotonerd: Det må føles riktig i hendene, haha.

  • helene
   Forfatter
   19. mars 2015 / 13:49

   Ja, kanskje jeg skal dra innom Japanfoto i morgen og se om det er noe for meg! Jeg så nemlig på det på Komplett.no og drømte meg helt bort. Så få håpe det føles like bra, for er akkurat som deg der, det må føles riktig! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *