Travel dag // outfit

Phu, i dag har jeg virkelig stått på altså! Skolejobbingen og bloggjobbingen var noe jeg måtte ta igjen fra gårsdagens «sykedag», dermed var det det som var fokuset denne formiddagen. Og nå har jeg fått stelt meg til bursdag, tatt outfitbilder og skrevet dette innlegget. Jeg skal nemlig nå mens dette innlegget blir lagt ut hente lillesøster, og hente en pakke på posten, før jeg kjører henne til trafikalt grunnkurs. Ikke lenge etter jeg har levert henne må jeg faktisk snu nesen mot Sandefjord, for det tar litt tid å kjøre dit, for å være med å feire familiebursdagen til Emma Aurora! Kommer til å bli super koselig.

IMG_4876 Her ser dere også forresten dagens bursdagsoutfit. Enkelt og stilrent, ikke for overpyntet til en familiebursdag. Syntes det er ganske kleint om jeg kommer kjempe pyntet i en bursdag, også går folk i vanlige klær. Da er jeg ikke helt komfertabel! Men dette er noe jeg kunne gått i selv om det ikke var en bursdag, så da passer det fint.

Håper dere får en fin ettermiddag! Hva syntes dere om dagens bursdagsoutfit?
– Helene

Del

2 Kommentarer

 1. 20. mars 2015 / 16:09

  Kjempefint, enkelt men også pyntet 🙂

  • helene
   Forfatter
   21. mars 2015 / 18:13

   Tusen takk, var det jeg gikk for! ^^

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *