Smile, cause it’s Friday!

Da var dagen her! Det er fredag og det er dagen hvor jeg og Emma Aurora skal til Oslo på Katy Perry konsert. Det kommer til å bli en utrolig kul opplevelse og jeg gleder meg masse. Nå i formiddag må jeg jobbe litt med tanke på både skole og blogg, og så skal jeg plukke opp Emma i byen. Seinere i dag skal dere få dagens konsert-outfit ut her på bloggen, så det blir ikke stille her resten av dagen selv om jeg har alt for mye å gjøre! Emma er så snill og hjelper meg vet dere.

Smile, its friday!Denne helgen kommer til å fly som vinden, det er jeg helt sikker på. Jeg skal nemlig kjøre frem og tilbake fra konserten, noe som vil si at vi er hjemme en eller annen gang i natt. Før jeg så skal på jobb i morgen tidlig. Som jeg har sagt tidligere, det er absolutt ikke noe hvilehjem her i gården. Jeg elsker å ha så mange planer! ♥

Har dere noen spennede planer for helgen? Skal du på Katy Perry konsert i kveld?
– Helene 

Del

2 Kommentarer

 1. 20. mars 2015 / 14:56

  heldige du som skal på konserten! jeg skal ikke, men kjenner mange som skal dit 🙂

  • helene
   Forfatter
   20. mars 2015 / 15:12

   Kanskje du får dratt neste gang da vettu! 🙂 Ha en fin kveld uansett 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *