5 negative ting om meg

Da jeg fortalte litt om meg tidligere i uken fikk jeg et anonymt spørsmål om jeg ikke kunne skrive et innlegg hvor jeg fortalte om 5 negative ting om meg selv. Først så skjønnte jeg ikke helt hvorfor jeg skulle det, men så slo det meg! Det er viktig å ikke bare vise de gode sidene sine ut på bloggen, man må også tørre å kunne si at man selv har litt feil her og der, og at sånn er det bare. Så jeg heiv meg på og satte igang å skrive, og jeg kan si dere en ting, det var faktisk gøy for jeg oppdaget litt nye sider ved meg og!

DSC_3879

♥ Jeg er en skikkelig kontrollfrik. Noen ganger er det utrolig praktisk, mens andre ganger kunne det ikke vært noe som er værre. Jeg har et eksempel da jeg og Mathias skulle til London i Mai 2014. Vi skulle reise alene for første gang, han hadde bestillt billetter og hotell, men jeg var NØDT til å ha det videresendt slik at jeg også kunne ha dem. Jeg sjekket også hvor leiligheten vi skulle låne av et familiemedlem lå i forhold til alt annet i London. Og jeg gikk i gatene på google-maps slik at jeg visste hvordan det så ut før jeg kom dit og kunne lettere finne frem. Mathias ble litt oppgitt når jeg fortalte han dette før reisen, men gjett om han satt pris på det da vi skulle finne frem. Jeg kunne gå rett vei med en gang, og alt tok 10x kortere tid. Litt creepy kanskje, men sånn jeg er!

♥ Perfeksjonist. Jeg er en perfeksjonist så det synger etter. Er jeg ikke helt fornøyd med et innlegg jeg har skrevet som egentlig MÅ ut så fort som mulig kan det hende jeg fortsatt publiserer det, men går inn å forandrer på det siden sånn at jeg blir mer fornøyd. Det er sjeldent jeg forandrer på tekst, men det jeg kan godt finne på å ta nye bilder til innlegget slik at den får en «face lift» og at jeg blir litt mer fornøyd med resultatet.

♥ Jeg hater å rydde, men er avhengig av å ha det fint og ryddig rundt meg. Så jeg har heldigvis funnet en løsning på det, jeg rydder ting vekk med en gang jeg er ferdig med det slik at det slipper å hope seg opp. Det går greit å rydde bort noe, men det jeg hater er å rydde et bomba rom.. Det er et ork å starte på, så nå prøver jeg å ta litt hver dag slik at jeg slipper det.

♥ Jeg elsker og hater å bli kjent med nye mennesker på samme tid. Jeg syntes det på en måte er super gøy å bli kjent med flere mennesker, men jeg gruer meg alltid til det første møtet. Jeg vet ikke hva det er, men dette gjør da også at jeg hater å vite på forhånd at jeg skal bli kjent med folk. Men fy, så gøy det er på samme tid! Jeg er rar, I know!

♥ Jeg tåler på ingenmåte koffein. Eller jeg tåler det jo, men så fort jeg har fått i meg en dobbel latte så går skravla konstant. Dette tror jeg alle som virkelig kjenner meg godt, og som har drukket kaffe med meg kan skrive under på. Uansett om jeg ikke har noe spesielt å snakke om så går munnen min i ett, skulle nesten tro jeg fikk munndiare av å drikke kaffe. Men for å si det sånn, det var effektivt å gi meg koffein da jeg skulle kjøre hjem fra Katy Perry konserten i går kveld/natt!

Hva syntes dere om slike ærlige innlegg? Noe dere ønsker mer av? Bare å komme med tips!
– Helene 

Del

6 Kommentarer

 1. 21. mars 2015 / 16:20

  Jeg synes det er skummelt å møte og bli kjent med nye folk jeg også. Gruer meg alltid masse på forhånd, men det går som regel over med en gang. Man gruer seg som regel til ingen nytte. Selv tror jeg vi gruer oss fordi vi er redd for at nye folk ikke skal like oss, men det er samtidig godt å tenke på at det ikke bare er du som er nervøs! 😀

  Stor klem! <3

  • helene
   Forfatter
   21. mars 2015 / 18:20

   Godt det ikke bare er meg! Men det er jo som du sier, det er jo til ingen nytte all den gruinga. Men sånn er det sikkert mange av oss som er. 😉 Stor klem til deg og <3

 2. lisa
  22. mars 2015 / 02:03

  Hadde vært interessant å vite mer om forholdet mellom kjærsten og deg -» kossen fungerer » det, enveiskjørt? Goder på samarbeid? Hvordan finner dere løsninger? Krangler dokke mye? Det er o et veldig privat tema sannsynligvis, men ej har stor tro på att man kan lære av hverandres forhold..

  • helene
   Forfatter
   22. mars 2015 / 12:26

   Dette skal vi nok få til! Jeg og Mathias har ikke noe å skjule, så å fortelle litt om oss og hvordan vi «klarer» å holde sammen skal nok gå greit. Tenker at det da komme ut i løpet av neste uke, så stay tuned 🙂

 3. 6. oktober 2015 / 22:03

  Jeg synes det er flott med slike ærlige innlegg 🙂 Du er god, Helene 😀

  • Helene Lekven
   Forfatter
   8. oktober 2015 / 09:48

   Er jo gøy å lese slikt ja 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *