Deilig søndags lunsj!

Jeg håper dere har hatt en fin søndag så langt! Selv har jeg tatt det rolig, med litt rydding her og der før jeg fant ut at jeg skulle diske opp med en deilig lunsj. Så da ble det Egg- og Bacon-muffins, og gjett om det ble populært her i huset. Og jeg kan love dere at to muffins og étt rundstykker var mer enn nok, så det vil heldigvis si at det er flere igjen til frokost etter trening i morgen!

_MG_4949

Det jeg gjorde for å lage disse «frokostmuffinsene» var:

♥  Dele hver baconremse i to, før jeg så la dem i kryss i muffinsform-brettet mitt.
♥  Så blander jeg egg, ost og litt melk sånn at jeg får fyllt alle baconformene, strø gjerne litt ekstra ost over.
♥  Stek på 200 grader i ca 15 minutter. Så er de ferdig! Nytes gjerne med nystekte rundtstykker

_MG_4954

Nå er det derimot snart tid for middag, og jeg gleder meg virkelig, for livretten min står på menyen! Helstekt kylling med fløtegratinerte poteter, ikke mye som slår det altså ♥  Og ikke lenge etter at maten har synki går turen til Mathias. Han var så flink og gikk birken i går for tredje gang og orket ikke komme på middag her en gang, så da går turen til han istedet! Jeg håper du får en fin kveld og at du har fått en fin avslutning på uken.

Har du prøvd å lage egg- og baconmuffins før? Har du noen andre frokost/lunsj tips?
– Helene 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *