Our friday adventure!

//bilder lånt fra google (Katy Perry Oslo), for vi valgte å nyte konserten live istedet via mobilen seinere. 

På fredag må jeg bare si at Murfies law regjerte mesteparten av kvelden! Og for de som ikke vet hva det vil si, så er det rett og slett «det som kan gå galt, vil gå galt». Det var en lang og følelsesfull kveld, og jeg er glad det egentlig endte med at jeg ikke trengte å være den som kjørte hjem fra Oslo i 23 tiden. Er dere klare for å høre hvordan min fredagskveld var? Yeah? okei, lets go!

Så fort jeg og Emma Aurora hadde tatt bildene og lagt ut innlegget med outfit for konserten, så ble det til at vi begge skiftet antrekk en endte gang. Jeg tror jeg prøvde en del plagg og spurte Emma hull i huet om hva i huleste jeg skulle ha på meg. White girl problems, i know! Men hvertfall, så endte jeg ikke opp i det antrekket dere finn ut på bloggen alikavell, de plaggene forble pent i en hau på senga min hjemme. Og så kom vi oss avgårde i 16 tiden, og vi var klare for Oslo! Det jeg hadde glemt var at E18 var jo stengt deler av veien på grunn av den brua som hadde rast sammen. Dermed måtte vi kjøre via Andebu, som er en laaang og kjedelig vei.

PicMonkey Collage

Vi kom oss til slutt ut på E18 og ante fred og ingen fare. Når vi hadde kjørt et stykke var det en bil som skulle ut på motorveien etter at den hadde vært på et gatekjøkken. Jeg så det var en bil som lå litt bak meg i venstre fil, og jeg ville legge meg ut før den slik at det ble lettere for den bilen som skulle ut på E18. NEIDA! Det skulle jeg vist ikke få lov til, få han gassa på når han så jeg begynnte å blinke, og plutselig var han på siden av meg. Så jeg måtte bremse opp, så bilene kom foran meg og jeg komme meg tilbake i høyre fil. Så da unngikk jeg heldigvis den krasjen og vi kom oss trygt frem til Telenor Arena litt over halv seks.

katy_perry_mattis_folkestad-2

Dørene åpnet ikke før kl seks, så vi valgte å sitte i bilen å vente en liten stund. I starten stoppet jeg bilen, men ettersom det ble veldig kaldt slo jeg på bilen for å få litt varme. Og plutselig stoppet hele bilen opp. Naturligvis skjønnte jeg ikke hva det var som skjedde, så jeg skrudde av og prøvde å starte hele bilen som om vi skulle kjørt igjen. Nope, å starte var bare å glemme. Batteriet var av en eller annen grunn flatt. Det lades jo når man kjører så det ga jo ingen mening at det skulle dø med en gang vi trengte litt varmen når vi stod stille. Hva som var grunnen vet jeg ikke, men pappa kom og ordnet det mens vi var på konsert. Og siden han da kunne kjøre hjem, unnet jeg meg en øl for å roe meg så godt som mulig før konserten startet. Eller før vi TRODDE den skulle starte.

katy_perry_mattis_folkestad-5

For biletten stod det at konserten skulle starte kl 19:00, vi regnet jo ikke med dette, men regnet hvertfall at det ikke skulle ta en time før oppvarmingsartisten, Charlie XCX, skulle komme på, før så en time til Katy Perry kom på etter det igjen. Det var da minst en halvtime pause mellom Charlie XCX og Katy Perry og det gjorde jo nesten at vi ble trøtte og slitne før hun i det hele tatt hadde kommet på. Og jeg må ææærlig innrømme at jeg synte Lady Gaga sin konsert var en god del bedre enn denne, men var absolutt verdt å få med seg. Og det var utrolig gøy å se Charlie XCX live i tillegg, hun har egentlig utrolig mange kjente sanger, uten at man helt tenker over det!

Men som dere skjønner så hadde vi en lang fredag med masse følelser og opplevelser. Litt sånn det skal være innimellom. Vi (og bilen) kom jo trossalt hele ut av alt sammen! Så det blir jo bare en morsom historie nå i ettertid, og sånt er alltid gøy å se tilbake på.

Har dere noen spennende konserthistorier dere og? Eller noen lignende hendelser?
– Helene  

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *