En ny start!

Da var det nok en gang mandag og en ny uke er godt i gang for min del. Jeg har startet dagen med smoothie som vanlig og youghurt med granola. Jeg har funnet ut at jeg har trent mye mer hjemme i det siste, men i dag føler jeg for å presse meg litt ekstra på treningssenteret med mer vekter og lignende, og gjett om det skal bli deilig! Jeg skal nemlig trene sammen med Elise seinere  i kveld, så da blir jeg hvertfall pressa.

_MG_4966

_MG_4967

Jeg har nemlig bestemt meg for å ta skikkelig tak i treningen nå. Grunnen til det var at etter jeg hadde den dårlige dagen forrige tirsdag så ble det mye godis og usunn mat resten av uken. Og jeg følte meg så elendig, trøtt og slapp. Lenge siden jeg har følt meg så ille, og nå er jo selvfølgelig DET søtsuget tilbake igjen. Så nå er det tilbake til gamle rutiner med kun litt kos i helgene. Greit at man skal få unne seg litt innimellom, men akkurat nå må jeg ha et jerngrep for å bli kvitt søtsuget igjen. Så hva er vell ikke bedre enn å starte dette jerngrepet nå som det er en ny uke med nye muligheter. Haha, klisje, men så sant!

Flere enn meg som har skeiet litt ut i det siste? Ha en fin start på den nye uken!
– Helene 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *