«Sophie Sporty Backpack»

_MG_4968

Mathias bestillte for noen uker siden sekken fra Accessories til meg. Det hadde seg nemlig slik at dagen før jeg la ut dette innlegget om sekken, hadde jeg nevnt den for Mathias og han hadde bestillt den til meg så fort han kom hjem. Nå er den endelig på plass her hjemme og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Den er enda lekrere i virkeligheten. Han slår virkelig til noen ganger han der altså! ♥ Og jeg gleder meg til å bruke den når jeg skal reise til Gran Canaria om kun litt over to uker.

Hva syntes dere om den nye sekken min?
– Helene  

Del

2 Kommentarer

 1. 26. mars 2015 / 16:21

  Så fin sekk, så snill han var da 😀 Kan tenke meg den blir superkjekk i GC ja, vi reiser jo snart !

  • helene
   Forfatter
   26. mars 2015 / 16:24

   Tusen takk, digger den selv! 😀 Gleder meg til å bruke den på vei til GC <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *