En effektiv vårdag!

Dagen i dag har virkelig gått unna hittil! Jeg har jobbet med biologi, jeg har ryddet og stelt meg, hatt to telefonmøter, bakt fylte horn (igjen..), jobbet med bloggrelaterte ting og slappet av ute i solen til lunsj. Nå sitter jeg her mett på horn og filosoferer over hvor bra denne dagen har vært. Det må være det at solen har vært fremme i dag som har gjort meg så effektiv og inspirert. Men det er jo ikke rart når man ser hvor jeg jobbet tidligere i dag:

IMG_4981

IMG_4982

IMG_4985

IMG_4983

Inspirert av sol og vår, satt jeg ute og nøt D-vitaminene som fylte kroppen mens jeg jobbet litt. Jeg vet det er meldt snø igjen til torsdag, men jeg har fortsatt et lite håp om at våren vil virkelig holde seg her denne gangen. Snøen kan holde seg i fjellet!

Jeg fikk forresten dratt på trening i går kveld med Elise, og gjett om det var deilig. Det var så godt å komme igang igjen at jeg lurer på om jeg ikke skal ta meg turen til Evo så fort maten har synki litt. Så blir det kos og avslappning med the vampire diaries i kveld.

Har dere fint vær om dagen? Er du inspirert av våren?
– Helene 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *